Modrá obrazovka / bluescreen

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
hornikluki
občas něco napíše

Modrá obrazovka / bluescreen

Příspěvekod hornikluki » 15 kvě 2009 14:31

Mám Sony Vaio VGN-FW21E, Windows Vista.
Po štarte windowsu mi nahodí modrú obrazovku (pri obrazovke Vitajte alebo po nabehnutí plochy, ale aj inokedy), odpočíta si tam do 100 a reštartuje sa, takto to spraví niekoľko krát, niekedy raz, niekedy aj 5 krát. Niekedy zvykne pri obrazovke Vitajte seknúť alebo sekne po nabehnutí plochy.

fotka modrej obrazovky: http://www.imageno.com/n4msea50gjhbpic.html

Keď chcem spustiť napríklad wmp a prehrať nejaké video, tak mi postupne začne stúpať po percentách vyťaženie RAM a keď program neukončím, pokiaľ to stúpne na 100%, tak sa mi zasekne alebo nahodí modrú obrazovku.

Poraďte mi, čo mám robiť, prosím.

Skúšal som aj obnovu systému, ale nemám vytvorené obnovovacie disky a keď ich chcem teraz vytvoriť, tak mi napíše:

Kód: Vybrat vše

Cannot find the recovery drive. If you have not removed the recovery drive, restarting the system may correct the issue.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Modrá obrazovka / bluescreen

Příspěvekod stavač » 15 kvě 2009 19:41

hornikluki píše:Mám Sony Vaio VGN-FW21E, Windows Vista.
Po štarte windowsu mi nahodí modrú obrazovku (pri obrazovke Vitajte alebo po nabehnutí plochy, ale aj inokedy), odpočíta si tam do 100 a reštartuje sa, takto to spraví niekoľko krát, niekedy raz, niekedy aj 5 krát. Niekedy zvykne pri obrazovke Vitajte seknúť alebo sekne po nabehnutí plochy.

fotka modrej obrazovky: http://www.imageno.com/n4msea50gjhbpic.html

Keď chcem spustiť napríklad wmp a prehrať nejaké video, tak mi postupne začne stúpať po percentách vyťaženie RAM a keď program neukončím, pokiaľ to stúpne na 100%, tak sa mi zasekne alebo nahodí modrú obrazovku.

Poraďte mi, čo mám robiť, prosím.

Skúšal som aj obnovu systému, ale nemám vytvorené obnovovacie disky a keď ich chcem teraz vytvoriť, tak mi napíše:

Kód: Vybrat vše

Cannot find the recovery drive. If you have not removed the recovery drive, restarting the system may correct the issue.

Z čoho si inštaloval vistu? ked bola v notbuke predinštalovana tak tam musí byt a treba si prečitat navod od notbuku alebo treba ist na stranku vyrobcu lebo napriklad asus tam ma postupi ako na to, ja mam acer5530G

hornikluki
občas něco napíše

Příspěvekod hornikluki » 16 kvě 2009 04:31

no je tam original vista, ale no v navode pisu,ze treba vytvorit obnovovacie disky na zaciatku :) no to mi teraz nepomoze,ale uz som si stiahol vistu, uz to je vyriesene, musim reinstall

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“