Spustil jsem počítač (notebook ASUS M50SA) vše vypadalo normálně ale Vista už nenaběhly, místo toho se počítač restartoval a vše se opakovalo. Zkoušel jsem se nějak dostat do nouzového režimu to se mi ale nepodařilo. Teď se nacházím ve fázi, kdy mi po spuštění začne nabýhat nouzový režim (asi), napíše se "Windows is loading files..." (černá obrazovka + šedý pruh) , pak se objeví Windows načítání a po chvíli plocha s šipkou (rozlišení bych tipoval tak 800x600), plocha je šedá (když bootuje z HDD) nebo modro zelená (když to jede z DVD), ale kromě té šipky se tam dál už nic neobjeví.
Fakt nevím co s tím, nepodařilo se mi ani dostat se do fáze abych mohl reinstalovat Win (ale nevyznám se v tom, takže možná jen nevím jak se tam dostat).Také jsem přemýšlel, jestli by nešlo nainstalovat jiný OS (např. Linux) na externí HDD, přes e-sata ho připojit k notebooku a rozjet to s ním, jestli by pak nešli ty windowsy nějak opravit, nebo alespoň zazálohovat data.
Nejhorší na tom je, že ty data, co tam jsou, budu zítra potřebovat, jinak jsem v ******

Děkuji za odpovědi.