Acer Aspire 6930g 644G50MN
Acer Aspire 6930g 644G50MN
má někdo zkušenosti s timhle notebookem? jde mi o verzi s HD 4650.. zajímá mě výkon, zpracování, topení atd. díkes..
Vlastnim tento notebook cca mesic a jsem s nim celkem spokojen. Mam, ale GPU s DDR2 coz je ta slabsi verze. V 3d marku 05: 9980 bodu. Nejake hry jsem zkousel: GRID na vysoke detaily, nativni rozliseni 2xAA 35-40FPS. Crysis high krom stinu pri rozliseni 1024x768 prvni mise kolem 30 FPS. COD 5 nativni rozliseni+ vse high kolem 35-50FPS atd, take jsem z legrace zkusil GTA4 na medium, ale plynule to teda moc nebylo:-). Jinac hlucnost pri surfovani netem naprosto ticha, pri zatizeni je to krapet hlucnejsi, ale muj drivejsi notes s 8600GT na tom byl mnohem hur. Pri hrani je krapet na klavesnici citit teplo vyzarovane GPU(Ale mnohem mene jak u Aspire 5920 s 8600mGT). Klavesnice je dosti mekka a mistama se citelne prohyba. Na notesu je dosti videt prach + otisky prstu: Hold ho musim obcas otrit hadrikem
Design se mi libi a sve koupe nelituji

ono se dělá ještě víc verzí tohohle booku? já jsem viděl 644G50MN buď s n9600m GT nebo s aHD4650.. chci si koupit tenhle: nerad bych šlápnul vedle
stačil jsi za ten měsíc objevit něco, co tě na tom fakt vadí? nebo něco z čeho máš špatnej pocit? (nějaký zvuky, divný chování atd.) jak často ho přenášíš?
Kód: Vybrat vše
http://www.anacomp.cz/?cls=stoitem&stiid=36894
stačil jsi za ten měsíc objevit něco, co tě na tom fakt vadí? nebo něco z čeho máš špatnej pocit? (nějaký zvuky, divný chování atd.) jak často ho přenášíš?
V cechach se zatim asi jina verze s radeonem 4650 o pametech ddr 2 neprodava, ale urco se casem obevi pameti Gddr 3 jelikoz je ati ma v nabidce a vykon je krapet vetsi. Za cca ten mesic pouzivani jsem si vsiml snad jen toho prachu, ktery se musi kazdy den utirat pac je na notesu hodne videt. Prenasim ho cca 2x tydne a zatim bez problemu(ale je to kratka doba na recenze). Jednou jsem si vsiml, ze pri hrani GRIDu se grafika zacla cca po 10 minutach sekat(nejspis se prehrala), ale po chvilce zas bylo vse ok. Oproti nvidia 9600GT je dle toho co jsem cetl tento radeon o cca 20 procent vykonejsi a ma nizsi teploty nez 9600GT. Takze bych bral ten notes s radeonem 4650