HP Elitebook 8730W
HP Elitebook 8730W
Zdravim,
vazne premyslim, ze se zbavim sveho hovada. Libi se mi workstation HP 8730W.
Co na ten notebook rikate? Koukal jsem na konfiguraci s C2D P8600, 4GB DDR2, 250GB 7200ot a grafika FX2700M
Zajimalo by me, jak je na tom notebook s kvalitou, jak hraji reproduktory a jestli se da na teto grafice dobre hrat (cileno na lidi s grafikou 9700M GTS, nebot je to to same).
Jak je na tom realna vydrz na baterii a jestli ma WIFI silnou antenku.
Diky
vazne premyslim, ze se zbavim sveho hovada. Libi se mi workstation HP 8730W.
Co na ten notebook rikate? Koukal jsem na konfiguraci s C2D P8600, 4GB DDR2, 250GB 7200ot a grafika FX2700M
Zajimalo by me, jak je na tom notebook s kvalitou, jak hraji reproduktory a jestli se da na teto grafice dobre hrat (cileno na lidi s grafikou 9700M GTS, nebot je to to same).
Jak je na tom realna vydrz na baterii a jestli ma WIFI silnou antenku.
Diky
Asus ROG Strix G18
-
- občas něco napíše
8730w s 1440x900 je jak koupit si imprezu STI na nakupy.
fakt, pokud je rozpocet, urcite dreamcolor, jeden z nej lcd, co se do ntb davaji (a taky jsi na wuxga zvykly, proc prechazet na wxga+)
a zahrat se da i se snizenym rozlisenim, bude to mazle - no a co, ve hrach to vadi urcite mene, nez pak nadavat na 1440x900 u prace.
fakt, pokud je rozpocet, urcite dreamcolor, jeden z nej lcd, co se do ntb davaji (a taky jsi na wuxga zvykly, proc prechazet na wxga+)
a zahrat se da i se snizenym rozlisenim, bude to mazle - no a co, ve hrach to vadi urcite mene, nez pak nadavat na 1440x900 u prace.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- Moderátor
S 3700M je ovšem jiná cenová skupina.A on potřebuje peníze.Jinak mám doma tento notebook a Wi-Fi je ve spojení s XBoxem OK,hlasitost repro průměr(lepší je MSI i Toshiba) a výdrž na baterie nevím(v manuálu píší 3-4 hodiny)-jsem stále na síti.Hry jsou v pohodě.(v rozlišení 1440x900 prakticky všechno na High)Jinak je to velmi masivní přístroj.(skoro neprůstřelný)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
to 1michal
záleží na tom, jak je ten notebook starý, jestli není třeba dovezený ze zahraničí, což směřuje k otázce, jak je to se zárukou. Uživatel má 139 prodejů plus dva u kterých byl problém z toho jeden, kdy zboží neodpovídalo popisu. Což se mi na aukru už taky stalo, takže je to tvoje rozhodnutí zda jít do nějakého rizika. Alarmující, byť to nemusí o ničem vypovídat, je to že k aukci nejsou žádné fotky skutečného notebooky,ale možná je prodejce na požádání zašle.
záleží na tom, jak je ten notebook starý, jestli není třeba dovezený ze zahraničí, což směřuje k otázce, jak je to se zárukou. Uživatel má 139 prodejů plus dva u kterých byl problém z toho jeden, kdy zboží neodpovídalo popisu. Což se mi na aukru už taky stalo, takže je to tvoje rozhodnutí zda jít do nějakého rizika. Alarmující, byť to nemusí o ničem vypovídat, je to že k aukci nejsou žádné fotky skutečného notebooky,ale možná je prodejce na požádání zašle.
DELL Latitude C400
Zpět na „Jaký vybrat notebook“