Poskytne někdo zálohu PQSERVICE na ACER AS5920G?
Poskytne někdo zálohu PQSERVICE na ACER AS5920G?
Přišel jsem o PQSERVICE na ACER AS5920G. Bohužel jsem si nevytvořil zálohu. Mohl by mi ji někdo poskytnout? Jedná se o Vista Home Premium.
Jistý
Je to po havárce. Nebylo možné s tím diskem nabootovat v jiném OS. Test disku OK. Bohužel nemám ty Recovery Disky. Na helpline mi bylo doporučeno, kromě koupě jejich disků, použít recovery disky z jiného shodného modelu.
Tak zkouším, jestli by nebyl někdo ochoten je poskytnout.
Zkoušel jsem stáhnout z intenetu, ale nějak to nefunguje. Disky jsou tři - System CD a dva Recovery Disky. Podle oficiálního postupu by měli být poze dva Recovery Disky.
Tak zkouším, jestli by nebyl někdo ochoten je poskytnout.
Zkoušel jsem stáhnout z intenetu, ale nějak to nefunguje. Disky jsou tři - System CD a dva Recovery Disky. Podle oficiálního postupu by měli být poze dva Recovery Disky.
Byl jsem důslednější, udělal jsem to pomocí firemních utilit WDC - Write Zero. Spolehl jsem se, že stáhnu z internetu Recovery Disk.
To jsem sice ztáhl, ale zatím to nepomohlo. Jak jsem psal dříve, jsou to tři disky - System Disk a dva Recovery Disk.
Na helpline jsem se dozvěděl, že eRecovery utilita vytvoří pouze dvě DVD.
Potřebuji použít postup jako na nový disk, na kterém chci obnovit původní instalaci OS Vista Home P.
To jsem sice ztáhl, ale zatím to nepomohlo. Jak jsem psal dříve, jsou to tři disky - System Disk a dva Recovery Disk.
Na helpline jsem se dozvěděl, že eRecovery utilita vytvoří pouze dvě DVD.
Potřebuji použít postup jako na nový disk, na kterém chci obnovit původní instalaci OS Vista Home P.
sice neznám důvod takové důslednosti,tos měl asi "dobré rádce",ale co čtu na czechcomputer,tak utilita recovery media na tomto notesu vytvoří 2x DVD recovery a jeden disk s ovladači a utilitami. Já mám např. jen dva,ale kluci na 5930 nebo 6290 mají myslím taky tři...takže nevím proč by to nemělo bootovat,zkoušel jsi nabootovat ze všech tří postupně?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poskytne někdo zálohu PQSERVICE na ACER AS5920G?
celaskon píše:Přišel jsem o PQSERVICE na ACER AS5920G. Bohužel jsem si nevytvořil zálohu. Mohl by mi ji někdo poskytnout? Jedná se o Vista Home Premium.
To že si sformatoval HDD neznamena že sa to neda obnovit,nato treba recovery FAT
FAT recovery mu zrovna nepomůže na NTFS oddíly,zdá se že moc čteš,ale pokud ten disk není přepsán,tak by ta PQ šla obnovit třeba Acronisem,jsou určitě i jiné programy,ale musíš hledat,možná tento http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /testdisk/
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
No to je právě to. Už jsem zkoušel recovery pomocí disků co jsem stáhl netu. Bohužel to zatím nedlo k vyřešní problému.
Proto sháním někoho kdo má stejný model a byl chytřejší a má org. Recovery disky a byl by je ochoten poskytnout.
Trochu mě zaráží, že v dnešní době to není schopen ACER uvolnit přes internet
.
Proto sháním někoho kdo má stejný model a byl chytřejší a má org. Recovery disky a byl by je ochoten poskytnout.
Trochu mě zaráží, že v dnešní době to není schopen ACER uvolnit přes internet

Gogo píše:sice neznám důvod takové důslednosti,tos měl asi "dobré rádce",ale co čtu na czechcomputer,tak utilita recovery media na tomto notesu vytvoří 2x DVD recovery a jeden disk s ovladači a utilitami. Já mám např. jen dva,ale kluci na 5930 nebo 6290 mají myslím taky tři...takže nevím proč by to nemělo bootovat,zkoušel jsi nabootovat ze všech tří postupně?
S tím diskem nešlo vůbec nastartovat. V BIOSu byl vidět. Ale když byl připojený do jiných windows jako druhý disk, tak windows nenaběhly.
Asi to bylo unáhlené. Co už fčíl.
Ještě chci zkusit co se mi tam vlastně vytvořilo, pak uvidím.
Gogo píše:sice neznám důvod takové důslednosti,tos měl asi "dobré rádce",ale co čtu na czechcomputer,tak utilita recovery media na tomto notesu vytvoří 2x DVD recovery a jeden disk s ovladači a utilitami. Já mám např. jen dva,ale kluci na 5930 nebo 6290 mají myslím taky tři...takže nevím proč by to nemělo bootovat,zkoušel jsi nabootovat ze všech tří postupně?
To je zajímavá informace. Má ještě někdo tento notebook?
Omlouvam se, jestli sem nekde neco prehledl a budu blabolit, ale pokud dobre chapu problem, tak staci nekde stahnout Acer OEM Visty a nainstalovat s kodem ze zadni strany ntb ne? Ono poskytovat obraz PQSERVICE asi taky nebude uplne koser....nehlede na to ze PQ service jsou visty i s klicem takze si clovek takhle muze snadno prijit o "legalnost" windows.,..
gogo: ja mam z 6920g jenom 2 dvd a normos to funguje...
gogo: ja mam z 6920g jenom 2 dvd a normos to funguje...