Zdravim, mam takovej problem s Aspire 3000. Po najeti do XP home prestane chodit touch a klavesnice. Sipka se pohybuje hrozne trhane a po par vterinach prestane chodit uplne. V NB bylo plno bordelu, kterej se nacital po startu, tak jsem myslel, ze je to zpusobeno tim. Udelal jsem teda format a snazil se NB preinstalovat XP profesional, ktere nebyly dodane s NB, original tam byl XP home, ale CD k NB momentalne nemam u sebe. Instalace probiha v pohode dokud se NB nerestartuje a nenajede instalace v rozhrani XP. Jeste chvili se s touchem da hybat, ale zamrzne presne v dobe, kdy vyskoci tabulka k zadani registracniho klice. Pokud k NB pripojim pres USB mys, tak se pomoci mysi da se sipkou hybat, ale klavesnice porad nefunguje, takze nelze dokoncit instalaci. Tohle se zacalo dit z niceho nic, pravdou je, ze jsem dneska zrovna menil ventilator, ale na to by to nemelo mit vliv a taky to nejakou dobu po vymene chodilo. Nevite, kde muze byt problem a jak to vyresit? Ted jsem ve stavu, kdy mam zformatovanej disk a zpraseny instalace XP (musel jsem pri instalaci vyndat baterku, abych NB vypnul). Kdyz pri startu NB najedu do biosu, tak klavesnice bez problemu funguje.
Kdyby to nekomu pomohlo pri identifikaci meho problemu, tak pri instalaci se mys chova nasledovne: Instaluju XP uz v rozhrani XP, vlevo bezi prubeh instalace a cas do konce, vpravo je prezentace, v cem je XP lepsi a takovy ty kecy. Mys mam dejme tomu vpravo, pohnu touchem doleva, ale nic se nedeje, mys prejede doleva az v dobe, kdy v te prezentaci preskoci dalsi stranka.
Predem diky za kazdou radu
Aspire 3000 - pod XP nejde touch a klavesnice, v bios ok
Vadna seria baterii
kadell píše:Zde na foru jsem se docetl, ze pomuze vyndani baterie a NB mit pripojeny jen na zdroj. Je to pravda, vsechno chodi v poradku, ale jak do NB vlozim baterii, tak se kurzor a klavesnice zasekne, po vyndani je vse zase ok. Cim to muze byt? Chce to novou baterii?
Bateriu treba vymenit . Pozri na stranku aceru . https://www.acerbatteryrecall.com/AcerWeb/#