Ahoj, mám notebook HP 530
Zlobí mi to u něj asi baterie, někdy se vybíjí ikdyž je v elektrice (přitom dioda která signalizuje nabíjení furt svítí), až se uplně vybije a notebook se vypne. Zpozoroval jsem ale, že když na zdrojovej kabel u notebooku rukou trochu tlačim tak v nějaký poloze se baterie začne nabíjet. Dělá to posledních tak 14 dní.. Mám koupit novej napájecí zdroj nebo baterku či se podívat na tu zdířku v notebooku kam se strká napájecí kabel?. Servis bych opravdu nerad, book dost ted potřebuju a myslm, že už ani neni v záruce..
Dík moc
baterie, nápájecí zdroj? HP 530
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
baterie, nápájecí zdroj? HP 530
HP 530, 1.6Ghz CoreDuo, 1GB RAM, 80GB HDD
To se asi z popisu neda zjistit. Podle me to nebude baterkou. Nema nekdo v okoli stejny adapter, ze bys zkusil jiny?
Kdyz budes mit v popisu nebo v profilu bydliste, tak ti muze nekdo napsat, ze je ze stejneho mesta, adapter ma a muzes ho prijet zkusit.
Kdyz budes mit v popisu nebo v profilu bydliste, tak ti muze nekdo napsat, ze je ze stejneho mesta, adapter ma a muzes ho prijet zkusit.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
zivan píše:To se asi z popisu neda zjistit. Podle me to nebude baterkou. Nema nekdo v okoli stejny adapter, ze bys zkusil jiny?
Dík, mno to bydliště si vyplnim a asi ho nikdo nemá, nebo aspoň koho znám.. Ale dík za radu
HP 530, 1.6Ghz CoreDuo, 1GB RAM, 80GB HDD