Notebook - prace, programovani

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
topas
občas něco napíše

Notebook - prace, programovani

Příspěvekod topas » 11 črc 2009 22:27

Ahoj,

potreboval bych poradit s vyberem notebooku. Ten muj aktualni uz dosluhuje, takze se poohlizim po novem.

Moje pozadavky:

Rozliseni: 1920x1200 (cim lepsi podsviceni, tim lepsi)
Cpu: Neco vykonejsiho s co nejvetsi L2
Disk: tak 250GB, 7200
Grafika: Nechci integrovanou, cim lepsi, tim lepsi :)

Neco, co se dobre chladi a dobre se na tom pracuje. Rozpocet si predstavuju tak 40 - 45 tisic s dani.

Nema nekdo nejaky tip?

Mam vyhlidnute nejake Delly (Latitude E, Studio 17"), ale cena DPH mi vychazi cca o 10 tisic vic nez bych chtel. (Pres konfigurator) Vim, ze se da u Dellu pres telefon domluvit nejaka sleva - nevite nekdo, jak asi velka? (Predpokladam, ze treba 10 tisic asi ne :) )

Diky moc!

CeCo

Příspěvekod CeCo » 11 črc 2009 23:19

S podsvietenim ti nikto dopredu nepomoze... Su minimalne 2 vyrobcovia WUXGA panelov (Samsung a LG, kedysi bola aj Toshiba) a kazdy je diametralne iny. Ktoru znacku dostanes sa vsak dozvies az ked rozbalis notebook...

Inac mas na vyber v podstate:
Lenovo W500
HP 8530w/8730w
Dell Latitude/Precision
Mozno nejaku FS Lifebook/Celsius

C

topas
občas něco napíše

Příspěvekod topas » 12 črc 2009 18:50

Tedka jsem koukal na ten Dell Studio a treba v Mironetu ho maji o dost levnejc nez pres konfigurator: http://www.mironet.cz/dell-studio-1737- ... a+dp88798/

Jenom to je s tim procesorem P8400, ktery ma 3MB L2 cache. Vic by se mi libil T9400, ktery ma 6MB.

Je to velky rozdil?

Zpět na „Jaký vybrat notebook“