Zasekávání Windows Wista
Zasekávání Windows Wista
Pořídila jsem si notebook Fujitsu siemens amilo Pi8400 a pokaždé po nastartutování ntb se mi první nebo i druhá otevřená aplikace zasekne někdy i na dobu několika minut, a někdy i v průběhu práce na ntb. Nevím však zda je problém ve wistách, nebo v ntb. Potom vyskočí okno, že program windows wista přestal pracovat a potom zase všechno funguje, ale nevím co s tím.
No tak u wisty se ani nedivím...
, tipuju to na program explorer.exe přestal pracovat, vista jako taková asi ne
Jak dlouho je os instalovaný, může to souviset s tím co je na něm instalováno, nekompatibilita s vistou atd. může toho být hodně, mě to shazovalo taky pomohl nakonec jen reinstal.......

MSI GT735
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zasekávání Windows Wista
Efka píše:Pořídila jsem si notebook Fujitsu siemens amilo Pi8400 a pokaždé po nastartutování ntb se mi první nebo i druhá otevřená aplikace zasekne někdy i na dobu několika minut, a někdy i v průběhu práce na ntb. Nevím však zda je problém ve wistách, nebo v ntb. Potom vyskočí okno, že program windows wista přestal pracovat a potom zase všechno funguje, ale nevím co s tím.
Mojej priatelke to robilo tiež a vyriešil som to preinštalovanim systemu,najviac sa to prejavovalo pri zataži.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“