13" nebo 14" notebook do 18k
13" nebo 14" notebook do 18k
Zdravim!
Vybiram tedka notebook a jedinymi omezujicimi faktory jsou pro me velikost, hmotnost a kvalita zpracovani. Nehledam zadny extra vykon ani super grafiku, jde spis o kancelarske aplikace a semtam nejaky film a hudba. Nejradsi bych volil mezi velikosti 13" nebo 14" od nejake renomovane firmy, mam obavy z ntb od firem Acer, Asus, MSI, FS atp. i kdyz verim, ze i mezi nima se najdou dobre kousky. Ale ntb budu casto prenaset takze nechci at mi zacne po dvou tydnech vrzat vsude, kde to jenom pujde. Horni cenova hranice je 18 000 Kc.
Zatim se mi zamlouvaji:
HP 2230s, i kdyz je to 12" a s tema nemam zadnou zkusenost
Toshiba Satellite U400-17R, ale na te mi vadi, ze je cela leskla. Kamarad ji ma a jde tam videt fakt kazdy sebemensi otisk...
Co myslite? Mate nekdo s temito ntb zkusenost?
Diky za rady
Vybiram tedka notebook a jedinymi omezujicimi faktory jsou pro me velikost, hmotnost a kvalita zpracovani. Nehledam zadny extra vykon ani super grafiku, jde spis o kancelarske aplikace a semtam nejaky film a hudba. Nejradsi bych volil mezi velikosti 13" nebo 14" od nejake renomovane firmy, mam obavy z ntb od firem Acer, Asus, MSI, FS atp. i kdyz verim, ze i mezi nima se najdou dobre kousky. Ale ntb budu casto prenaset takze nechci at mi zacne po dvou tydnech vrzat vsude, kde to jenom pujde. Horni cenova hranice je 18 000 Kc.
Zatim se mi zamlouvaji:
HP 2230s, i kdyz je to 12" a s tema nemam zadnou zkusenost
Toshiba Satellite U400-17R, ale na te mi vadi, ze je cela leskla. Kamarad ji ma a jde tam videt fakt kazdy sebemensi otisk...
Co myslite? Mate nekdo s temito ntb zkusenost?
Diky za rady
R400 mam a je super ale ted vybiram neco pro pritelkyni takze by to melo byt i trosku designove pritazlivejsi:-) Ty Toshiby se mi libi, ale rikam, je trochu blbe ze jsou tak leskle. To aby clovek porad chodil s hadrikem...
A je velky rozdil mezi procakem od Intelu a od AMD u tech Toshib? Jako treba ve vykonu nebo hlucnosti...
A je velky rozdil mezi procakem od Intelu a od AMD u tech Toshib? Jako treba ve vykonu nebo hlucnosti...
http://www.alza.cz/acer-aspire-as3810t- ... 120473.htm pro holku ideální
...co je podle tebe v dnešní době renomovaná firma?
...co je podle tebe v dnešní době renomovaná firma?

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
při té váze je to málo pravděpodobné,jsou tady kluci co mají podobné kousky,myslím 14 palce, je to relativně nová řada,byla tady i nějaká recenze, nakoukni do sekce Acer, Svarm myslím dělal recenzi na některou konfiguraci http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/ tady jsou recenze pro ty větší, tento 13" bude tedy zřejmě pevnější a méně náchylný na nějaké extrémy
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
kaspy píše:R400 mam a je super ale ted vybiram neco pro pritelkyni takze by to melo byt i trosku designove pritazlivejsi:-) Ty Toshiby se mi libi, ale rikam, je trochu blbe ze jsou tak leskle. To aby clovek porad chodil s hadrikem...
Sony Vaio NR31Z/S
... slečně se to bude líbit. Na alze za krásných 16tis Kč. Kvalita by taky mohla být dostačující (ping-pong se s ním hrát nedá

Jinak možná ještě Sony Vaio NS31M/S, který je výkonnější ale přesahuje rozpočet o 1tis kč.
EDIT: Aha, pardon. Blbě jsem četl ... ten NR31 je bazarovej, tak nic no

Toshiba Tecra M10: C2D, NVS 150M
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
Zpět na „Jaký vybrat notebook“