Dead Space a kompatibilita grafiky
Dead Space a kompatibilita grafiky
Cest panove,koupil jsem si originalku dead space (to je u me co rict) a po instalaci a aktivaci mi to vyhodi hlasku ze graficka karta nesplnuje minimalni pozadavky hry,OS W7, drivery 9.7 beta, tak diky za kazdej tip jak to rozbehat
MSI GT735
No ale to je o 2 generace zpet,sakra..nechci delat reinstal,musi to jit jeste jinak...
To Polo: ty nevis jak na to?(koukam ze gk a hry je tvuj konicek-dle prispevku)
Vim ze tam bude asi problem s 59hz monitorem...ext bohuzel nemam abych to zkusil.
Edit: to tady nikdo nema ani paru? To je den,clovek si koupi hru...za nekrestanske penize.... protoze mi stazena verze nesla a svete div se,original dela to stejne..podpora ea games stoji za ...opravny patch temer rok po vydani nikde...parada, priste uz jen W.... protoze cpat penize do originalu ktery se ve finale neda zprovoznit je vy.... se zakazniky, navic kdyz hw naroky splnuju bezezbytku
To Polo: ty nevis jak na to?(koukam ze gk a hry je tvuj konicek-dle prispevku)
Vim ze tam bude asi problem s 59hz monitorem...ext bohuzel nemam abych to zkusil.
Edit: to tady nikdo nema ani paru? To je den,clovek si koupi hru...za nekrestanske penize.... protoze mi stazena verze nesla a svete div se,original dela to stejne..podpora ea games stoji za ...opravny patch temer rok po vydani nikde...parada, priste uz jen W.... protoze cpat penize do originalu ktery se ve finale neda zprovoznit je vy.... se zakazniky, navic kdyz hw naroky splnuju bezezbytku
MSI GT735
Najedeš do vlastností (na hl.obrazovce) zvolíš nastavení, zvolíš nastavení monitoru, vybereš v nabídce druhý monitor (nemusí být připojený) dáš sloučit jejich vlastnosti zobrazí se ti jeden monitor s rozpůlenou obrazovkou (vlevo 1, v pravo 2), vybereš si v druhé záložce 60Hz, rozlišení atd. a dáš použít, hotovo
(jestli je to šptně napsané večer hodím screeny teď u něj nejsem)
EDIT: Jen rozlišení mám max 1400x900, víc to v tomto nastavení nejde, ta hra běží luxusně, vše na max včetně 4Xaa a af, po dohrání vrátíš nastavení ,při opětovném hraní už to jen přepneš...

EDIT: Jen rozlišení mám max 1400x900, víc to v tomto nastavení nejde, ta hra běží luxusně, vše na max včetně 4Xaa a af, po dohrání vrátíš nastavení ,při opětovném hraní už to jen přepneš...
MSI GT735