W7 notebooky - od kdy?
W7 notebooky - od kdy?
Zdar, nevite od kdy budou v prodeji W7 notebooky? Zda se budou dat sehnat napr. uz koncem zari nebo to bude pozdeji?
Kdyz jsou W7 v RTM fazi a jdou do vyroby, dostavaji vyrobci laptopu automaticky k dispozici novy OS, aby jej mohli uz zacit instalovat do novych notebooku?
Konkretne mi jde o vyrobce Acer, coz je jeden z nejvetsich vyrobcu a tak by mohl mit uz koncem zari na sklade notebooky s W7.
Dalsi otazkou bude asi jestli v nich bude uz i cestina, popr. jestli bude mozne tu cestinu doinstalovat pozdeji u vsech W7 verzi.
Moc diky za odpovedi tech, co maji tyto informace.
Kdyz jsou W7 v RTM fazi a jdou do vyroby, dostavaji vyrobci laptopu automaticky k dispozici novy OS, aby jej mohli uz zacit instalovat do novych notebooku?
Konkretne mi jde o vyrobce Acer, coz je jeden z nejvetsich vyrobcu a tak by mohl mit uz koncem zari na sklade notebooky s W7.
Dalsi otazkou bude asi jestli v nich bude uz i cestina, popr. jestli bude mozne tu cestinu doinstalovat pozdeji u vsech W7 verzi.
Moc diky za odpovedi tech, co maji tyto informace.
tak jsem mezitim jeste hledal a nasel jsem dve ruzne informace, cestina ma byt podle zdroje z Wikipedie a Extrawindows.cz dostupna uz 31.10. (9 dni po zahajeni prodeje Win v 5 nejrozsirenejsich jazycich), ale podle jineho zdroje dokonce az za 45 dni...
viz http://www.mydigitallife.info/2009/01/0 ... rom-vista/
viz http://www.mydigitallife.info/2009/01/0 ... rom-vista/
-
- píše často
To CECO: WAREZ?????KDE? Protoze jako warez se neda povazovat neco co se neprodava potazmo je zdarma ke stazeni a nemuze tedy nikomu vznikat skoda...protoze kde neni zalobce neni soudce. Tedy to ze mam v booku w7 s logem dellu (officialne nesehnatelne)znamena ze mam ww7???to snad ne protoze kdyby to bylo nelegalni tak mi stranky MS nevygeneruji aktivacni klic,oprav me jestli ms pusobim nejakou skodu...thx(to ze to mam stazene odjinud kvuli rychlosti na tom nic nemeni...)
MSI GT735
Zpět na „Jaký vybrat notebook“