Ahoj hledám notebook na práci do školy chodím na gymnázium tak něco na práci na semináře. Notebook by měl mít maximálne 13 palců, a měl by
splňovat parametry: Alespoň 2.5 hodiny aby vydržela baterie. Každých 14 dní jezdíme delší trasy na fotbalové zápasy klidně 100km tak by měl mít i nějakou výkonější grafickou kartu aby na něm šli semtam zahrát nějaké hry a pustit nějaký film. Můj favorit je Toshiba U500-10L tak bych chtěl slyšet vaše názory na tento notebook. Nebo jestli doporučíte jiný? A v neposlední řadě mi i dost záleží na designu notebooku, který se mi u U500 dost líbí.
Jediná jeho chyba je, že se mi moc nezdá ta klávesnice. Připadá mi taková prohnutá, že toho moc nevydrží a nebude se na ni zrovna nejlépe psát.
EDIT: Lze v ČR konfigurovat notebooky toshiba?
Notebook na SŠ max. 13 palců
Tak já na něm budou hrát stejně tak jednou za týden Pro evo 2010 až vyjde a WOW, na to mi ta grafika bude stačit. A k tomu vzhledu budu to řasto přenášet tak nechci mít v ruce nějakýho hnusnýho hranáče.
PS: Ted ještě mrkám na to Amilo tak si nejsem uplně jistý, ale asi to vyjde na tu Toshibu, ale stále nevim no
PS: Ted ještě mrkám na to Amilo tak si nejsem uplně jistý, ale asi to vyjde na tu Toshibu, ale stále nevim no
Zpět na „Jaký vybrat notebook“