noteboock - LENOVO TINK PAD / TINKvantage

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Petr Čejka
občas něco napíše

noteboock - LENOVO TINK PAD / TINKvantage

Příspěvekod Petr Čejka » 17 srp 2009 14:57

Vlastním výše uvedený počitač, s kterým mám potíže se systemem" VANTAGE". , patrně jsem při formatovaní počitače přimazal jej a nevím jak si dál počit, nebo jak se dostat k tomuto programu "VANTAGE".
MUSÍM TENTO SYSTEM ČÍ PROGRAM pochválit, neb. dost usnadňuje práci s počitačem. Já si na něj tak zvykl, že jsem bez něj nešťastný.

Prosím, proraď te mi jak se k tomuto systemu či programu dostat.

Děkují za odpověď, kterou mohu od vás obdržet.

Váš přítel : Petr Čejka

Chlebovnik
guru

Příspěvekod Chlebovnik » 17 srp 2009 15:29

Nejlepší by podle mě bylo stáhnout utilitu od Lenova zvanou System Update, tu nainstalovat a pak ji nechat najít všechny dostupné utility a ovladače pro váš notebook.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Petr Čejka
občas něco napíše

Odpověď na můj problém Update - Petr Čejka

Příspěvekod Petr Čejka » 17 srp 2009 16:59

Chlebovnik píše:Nejlepší by podle mě bylo stáhnout utilitu od Lenova zvanou System Update, tu nainstalovat a pak ji nechat najít všechny dostupné utility a ovladače pro váš notebook.

Dá se zakoupit,nebo najít adresa na systémovou instalaci?
Moc díky za radu. ĆAU

Zpět na „Jaký vybrat notebook“