Zdravím,
updatoval jsem bios ve svým notebooku 6735s z T-Mobilu. Po restartu mi "klasicky" nenaběhl displej. Tak jsem ho natvrdo přes tlačítko vypnul. Jenže už nejde zapnout a pouze svítí dioda nabíjení i když je mimo nabíjení a poblíkává v tom modrém světle i oranžová. Na zahraničním fóru jsem se dozvěděl něco v tom smyslu, že se tím updatem umrtvil BIOS čip. Umíte mi poradit někdo, co teď s tím? Updatoval jsem BIOS již x notebookům a nikdy se mi nestalo, že by mi to kleklo pod rukama.
Umrtvnení 6735s po aktualizaci BIOSu
Pokial je notebook v zaruke tak to daj reklamovat stym ze sa neda zapnut nakolko bez vymeny zakladnej dosky sa to nezaobide a ked im povies ze si flashoval bios tak aby ti to nahodou aj nedali preplatit ajked cisto teoreticky by sa aj na flash biosu mala vztahovat zaruka no ovsem je tam vystraha ze to robite na vlastne nebezpecenstvo tak kdovie v tychto pripadoch je nevedomost zlato .... poslat do servisu stym ze to neviete zapnut a opravia .
Taketo nieco som porobil s telefonom a tiez bez slov opravili, no kebyze im poviem ze som flashoval software a padlo mi to tak by som si opravou tak isty nebol
Taketo nieco som porobil s telefonom a tiez bez slov opravili, no kebyze im poviem ze som flashoval software a padlo mi to tak by som si opravou tak isty nebol

ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- píše často
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“