Graficky problem na HP TOUCHSMART TX2 - 1010ea

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Misisiak
občas něco napíše

Graficky problem na HP TOUCHSMART TX2 - 1010ea

Příspěvekod Misisiak » 31 srp 2009 23:59

Nepodarilo sa mi prist na to preco sa mi niekedy pri starte PC objavy cez display pas. Objavuje sa to nahodne a od uplneho startu. Niekedy sa to zobrazi aj 4 krat za sebou niekedy vobec. Cital som na inych forach ze to robi viacerim, ktory maju tento typ bookov. No nenasiel som tam riesenie.

Neviete nahodou poradit cim to je ? Lebo vinu moze mat aj hardware aj software. Pevne vsak verim ze to je software. No asi sa sklamem :(

Pisal som aj do podpory pre HP no prisiel mi od nich uplne nezmyselny mail. Vyzera to presne takto http://www.flickr.com/photos/qadmon/3719866853/

CeCo

Příspěvekod CeCo » 01 zář 2009 00:05

Toto je HW. Zeby vadna pamat grafickej karty?

Kazdopadne sa ten notas v CR/SR oficialne nepredava, len v ramci HP Renew kde zaruku i opravu prebera na seba predajca. HP ho v CR/SR urcite nevyreklamuje (ani nie je povinne, jedinou povinnou osobou na reklamaciu je predajca).

C

Misisiak
občas něco napíše

Příspěvekod Misisiak » 02 zář 2009 00:21

Ten notebook bol kupovany v Anglicku a zevraj sa zaruka vztahuje aj na europu. A v zaruke by mal byt este viac ako 1,5 roka. Takze mohli by mi to v HP v BA reklamovat ?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 zář 2009 08:06

Este raz si precitaj zarucne podmieny pribalene k notasu. V nich je jasne napisane, ze zaruka sa vztahuje len na krajinu kupy (plati to pre vsetky Paviliony a Presaria). Je to tusim na prvej alebo druhej strane.

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“