HP ProBook 4510s s OS Linux Debian, nefungující zvuk

LINUX, MAC OS a další co lze nainstalovat na notebooky. Dostribuce, ovladače, jak to funguje atp.
nechandik
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 10 zář 2009 15:10

HP ProBook 4510s s OS Linux Debian, nefungující zvuk

Příspěvekod nechandik » 10 zář 2009 15:13

Ahoj všeci, mám nový ntb od včerejška, je to HP ProBook 4510s, dal jsem si do něj Linux Debian, ale nejde mi zvuk z repro :( Kdyz do něj zapojím sluchátka, tak ty hrají, ale repra ne ... nevíte co s tím může být???

děkuji

gadelat
občas něco napíše
Příspěvky: 48
Registrován: 05 bře 2008 14:48

Příspěvekod gadelat » 10 zář 2009 17:53

Nemas speaker len mutnuty v alsamixeri? Spusti prikaz alsamixer.

nechandik
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 10 zář 2009 15:10

Příspěvekod nechandik » 10 zář 2009 19:10

nemám ... vsechno mam na max

zivan
guru
Příspěvky: 3441
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 10 zář 2009 19:17

A ten ntb byl bez OS? Nebo tam byly Wokna, repro hralo a ty jsi tam dal ted Linux?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8856
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR

Příspěvekod swarm » 10 zář 2009 19:41

nechandik píše:nemám ... vsechno mam na max

To neni o nastavení hlasitosti. Tam by někde měly být dvě zaškrtávací políčka, kdy jedno zapíná repro a druhé výstup na sluchátka.

Nicméně HPčka maj snad skoro všechny tu samou zvukovku (AMD i Intel). Nedávno řešil něco podobného bratr a řešení má popsané u mě na blogu: http://notebookblog.cz/technika/zkuseno ... ompaq-615/
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

nechandik
občas něco napíše
Příspěvky: 3
Registrován: 10 zář 2009 15:10

Příspěvekod nechandik » 10 zář 2009 20:26

ano ten ntb byl bez OS, resp s FreeDOS
jinak zde je screen
http://www.nech.doura.cz/homepage/upload/Obrazovka.png

only.cheez
občas něco napíše
Příspěvky: 1
Registrován: 18 zář 2009 06:42

Příspěvekod only.cheez » 18 zář 2009 06:47

Zkus toto:
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,38003.0.html
dole - posledni prispevek

nebo toto:
http://forum.mandrivalinux.cz/index.php?topic=11211.0
taky dole - pokud tam ten soubor /etc/modprobe.conf nebudes mit, tak ho vytvor.

Pripadne udelej oboji, ale myslim, ze bude stacit ten navod na ubuntu foru.


Zpět na „LINUX a další OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti