NOTEBOK aspire 5101 a chyba
NOTEBOK aspire 5101 a chyba
mám problém.........když jsem připojeny přes wifi na domácí síti nebo ve skole tak se mi sem tam stane http://sweb.cz/misanek87/my.JPG modrá smrt a šup a výpis z RAM ................a jak nekdy vypínám wifi na těle notebooku tak se mi stane že notebook zatuhne na tvrdo a nedá se s tim nic dělat....myslite si že je to neco s wifi kartou? udělalo mi to dva krat za poslední dva týdny...... poradte....dik
tedka nejakou dobu RMCLOCK nepoužívám a porad to seká...jsem přes wifi pripojeny a připojil jsem flash disk A ŠUP zatuhl......pak nešel ani zapnout............nevíte co s tím ?na stránkách acer je novej bios kterej opravuje chyby s WIFi..........myslíte si že to pomůže? nevím co s tím a do servisu se mi nechce posílat.... díky za reakce a odpovědi
Ahoj, pokud ho mas jeste v zaruce, tak to radsi tam posli, pac se muze stat, ze Ti pak odejde vsechno. U me uz vymenili pri obdobne zavade, ale nebylo to tim, ze bych mel problem s Wi-Fi, ale tim, ze pri normalni praci mi zatuhnul - obraz svitil, ale nic nereagovalo, pouze tvrdy restat, dokonce jednou ci dvakrat pes baterii a vysledek? Vymena boardu, HDD a LCD. Kamos, ktery pouziva Acera v praci, tak mi rikal, ze to u neho board odpalil HDD a jeho kolegyni LCD (u me tedy oboji)...
Cus
Cus
no už jsem flashl bios..............a tedka budu čekat kdy mi sekne..........odinstaloval jsem i kerio firewall radsi a tedka jen budu cekat že vse pojede jak má....mel jsem nainstalovanou vistu a tam jak jsem dal ve správci zařízení zakázat wifi kartu tak notebook natvrdo sekl.......... ....wisty už nepozivam...tedka jen se budu modlit at mi vse jede jak má s tím novejsím biosem.....jinak díky za postřehy...