pomoc s amilo pa 1538
-
- občas něco napíše
pomoc s amilo pa 1538
nazdárek mám tenhle notas amilo pa 1538 a při zapnuti se mi rozjede ale nenaběhne windows ani se nemužu dostat do nouzového režimu,jen se rozjede mechanika a ventilátor,myslel jsem že je to deskou lae po nějakém čase když jsem ho zapnul asi 3 měsíce ležel jen tak mi naběhl ale do biosu a tak jsem ho restartoval a najel už normálně windows jel jeden den a při restartu aktualizaci už zasej nejel asi za 14 dní se to stalo opět bios a pak windows večer jsem ho jen zaklapl a nechal jet ráno už zasej nic jen ventilátor ale sklo černé,neví někdo co by to mohlo dělat a jak bych mohl popřípadě resetovat bios? nemužu se dostat na tu malou baterku,popřípadě nějakej manual nebo schema jak se tam dostat a nebo kde co je,díky za odpověd
Zdravím,
už párkrát se mi nastal stejný problém, který mi stačilo vyřešit tím způsobem, že jsem notebook nechal chvíli vypnutý a když jsem ho potom zapnul, vše se načetlo normálně.
Bohužel v neděli mi notebook kleknul zničehonic při chodu a od té doby má naprosto stejné symptomy jaké píše uživatel lakrumacek.
Notebook je již bohužel po záruční lhůtě a jelikož jsem slyšel na servis FSC velmi špatné ohlasy, nemám tušení co s notebookem počít.
Za jakékoliv rady jsem velmi vděčný
už párkrát se mi nastal stejný problém, který mi stačilo vyřešit tím způsobem, že jsem notebook nechal chvíli vypnutý a když jsem ho potom zapnul, vše se načetlo normálně.
Bohužel v neděli mi notebook kleknul zničehonic při chodu a od té doby má naprosto stejné symptomy jaké píše uživatel lakrumacek.
Notebook je již bohužel po záruční lhůtě a jelikož jsem slyšel na servis FSC velmi špatné ohlasy, nemám tušení co s notebookem počít.
Za jakékoliv rady jsem velmi vděčný
Amilo Pa1538 - chybne grafiky, treba menit zakladnu dosku za hrozne peniaze okolo 350,-€ tusim ...
Ked to mate po zaruke tak je najlepsie rozpredat to na diely , disk, ramky, LCDcko, procak, mechaniku, wifinu , adapter a zbytok vyhodit - samozrejme ekologicky
Ked to mate po zaruke tak je najlepsie rozpredat to na diely , disk, ramky, LCDcko, procak, mechaniku, wifinu , adapter a zbytok vyhodit - samozrejme ekologicky
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Jsem "šťasným" majitelem stejného krámu a od soboty i stejné poruchy
Taky to zapnu, rozjede se větráček, cvakne mechanika, ale to je tak všechno, na monitoru vůbec nic.
Na netu jsem našel tyhle stránky http://nahradni-dily.abax.cz/notebooky/ ... o-pa-1538/
Je tam i oprava desky, tak přemýšlím, jestli do toho jít nebo to rozprodat na díly.
Taky to zapnu, rozjede se větráček, cvakne mechanika, ale to je tak všechno, na monitoru vůbec nic.
Na netu jsem našel tyhle stránky http://nahradni-dily.abax.cz/notebooky/ ... o-pa-1538/
Je tam i oprava desky, tak přemýšlím, jestli do toho jít nebo to rozprodat na díly.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“