Rozdělení disku
Rozdělení disku
Poraďte někdo jak rozdělit disk, 160GB, jsou tam uz nainstalovany XP a nejaky veci nahrany. Ale jinak je tam jeste 150 volnyho asi. Nechtel bych to znovu preinstalovavat. jo jsou tam jeste nejaky oddily, asi servisni a tak. ale to me az tak nezajima. Chtel bych asi tak 20-30GB na system a zbytek na data. Dik
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB
Puppy: co máš na mysli. Nedělat to v Partitionu nebo to nedelat vubec (v tom bych s tebou totalne nesouhlasil)
Krevety: Ale kde sezenu Partition magic ve verzi, ktera mi to umozni? stahnul jsem nejake demo, to umoznuje jenom nahledy, či co.
Krevety: Ale kde sezenu Partition magic ve verzi, ktera mi to umozni? stahnul jsem nejake demo, to umoznuje jenom nahledy, či co.
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB
mircx:
Recovery systemy RIADNYCH notasov umoznuju nainstalovat WIN a ZAROVEN odlozit data do vlastneho priecinka. Takze tam je rozdelenie disku podla mna dost zbytocne.
Moznosti su totiz nasledovne:
1, Odide ti win. Nie je nic jednoduchsie nez ten disk pripojit cez suflik. Pri reinstalle ajtak stratis data v registroch + aspon si vytriedis potrebne/nepotrebne data.
2, Odide ti elektronika disku - tu ta ani 150 particii nezachrani.
3, Odide ti platna - vid bod 2.
C
Recovery systemy RIADNYCH notasov umoznuju nainstalovat WIN a ZAROVEN odlozit data do vlastneho priecinka. Takze tam je rozdelenie disku podla mna dost zbytocne.
Moznosti su totiz nasledovne:
1, Odide ti win. Nie je nic jednoduchsie nez ten disk pripojit cez suflik. Pri reinstalle ajtak stratis data v registroch + aspon si vytriedis potrebne/nepotrebne data.
2, Odide ti elektronika disku - tu ta ani 150 particii nezachrani.
3, Odide ti platna - vid bod 2.
C
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“