Acer 5600 + Epower Managment LOW CPU

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
easterbunny

Acer 5600 + Epower Managment LOW CPU

Příspěvekod easterbunny » 25 bře 2007 17:00

Zdravím potřeboval bych poradit

Mám noťase ACER 5600 čili nové rozhraní Epower managment a stále mi to hádže dole rychlost CPU na LOW. I když to manualně zvýším na MAx a uložím jako nový defaultní profil tak to po čase resp. restartu skočí na low. Fakt nevim jak ho donutit aby jel na max. A to jede na min. i když dělám více aplikací teda potřeboval bych max.
Diky za radu

Bunny

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 26 bře 2007 12:21

hmm....tak neco podobného se mi stává s nastavením jasu u meho aceru..........nastavim to na nejnižší a po restartu je zase nejvíce........nevím čím to je............ :(

Agila77.com
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Agila77.com » 02 dub 2007 07:36

Mrkni na www.cestiny.cz tam jsem někde viděl češtinu do toho ovládání a pak poznáš kde je default nastavení a kde není a jak to nastavit.Já osobně jsem si vytvořil nový profil kde jsem si nastavil vše jak chci já ;-)
Jinak jsem uvažoval o smazání páč to běhá na dvě věci :? na H.. a na Pí..

Zkusil jsem linux a tam to běží max. ale zase je blbé nastavení ACPI. Ale teď raději volím linux.
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému

easterbunny

Příspěvekod easterbunny » 02 dub 2007 22:36

no na to sem prišel zatky linuxy sou lepči ale neni to muj notas ale me pritelkyne takze nic no stejne diky za radu. Sice sem se nic novehjo nedozvedel ale diky jo a stema linuxamam skusil si FEDORU ??? tam ti to problemy nebude delat :)

Zpět na „notebooky Acer“