Zdravím, potřeboval bych poradit.
Půjčil jsem si tento acer , vše v pohodě.
Až dnes , nainstaloval jsem Windows care3 , projel jsem "čištění" a po restartu mi naskočila jen černá obrazovka a nevím co stím.
Píše mi to NTLDR is missing
Intel UNDI,PXE- 2.1 ( build 802 )
Copyright (C) 1997-2000 Intel corporation
For Realtec RTL8101E/8102E PCI-E Ethernet Contoller v1.09
PXE- E61: Media test failure, check cable
PXE-M0F: Exiting PXE ROM.
No bootable device --insert boot disk and press any kay
Prosím poradí někdo co stím? Do teď to fungovalo bez problémů .
Díky
Problém s A110
Problém s A110
ASUS K50IJ-SX177V/ C2D T5870/ 15.6" LED CS 1366x768/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ WIN 7 HP + ext. BT + prcek asus eee 904
Jak sem již psal , nb není můj , instalačku nemám , mačkání F8 nefunguje.
Furt to hází tu samou hlášku.
Pravděpodobně jsem smazal zavaděč widlí , no uvidim, nějak to musim vykoumat , jak na to.
Furt to hází tu samou hlášku.
Pravděpodobně jsem smazal zavaděč widlí , no uvidim, nějak to musim vykoumat , jak na to.
ASUS K50IJ-SX177V/ C2D T5870/ 15.6" LED CS 1366x768/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ WIN 7 HP + ext. BT + prcek asus eee 904
Kdysi jsem měl stejný problém takže, jestli mužu taky poradit. Stahni si program na tvorbu spustitelného USB.
Třeba USB Multi Boot (vytváří instalace XP) nebo Fedora Live USB creator (instalace Linuxu).
Hlavně se koukni na netu na nejaké návody k tomu USB Multi boot mi trvalo 2 dny než jsem rozluštil ty trochu matoucí postupy tvorby USB a instalace XP.
Program pro LINUX na druhou stranu zvládne obsluhovat i 3 leté dítě.
Tak tam spíš prvně nainstaluj linux a později tam zase hod podle tvého gusta XP.
Třeba USB Multi Boot (vytváří instalace XP) nebo Fedora Live USB creator (instalace Linuxu).
Hlavně se koukni na netu na nejaké návody k tomu USB Multi boot mi trvalo 2 dny než jsem rozluštil ty trochu matoucí postupy tvorby USB a instalace XP.
Program pro LINUX na druhou stranu zvládne obsluhovat i 3 leté dítě.
Tak tam spíš prvně nainstaluj linux a později tam zase hod podle tvého gusta XP.
Compal HGL30 14.1 Intel® Core™ Solo T1400 1.83GHz Kingston 1,5 GB 667MHz SEAGATE Momentus 80GB, 7200ot