ackoliv tohle bylo castecne rozebrane v jinych vlaknech, chtel bych se vas zeptat, ktery (a jestli vubec nejaky) ntb si mam vybrat.
Nejradsi bych chtel T61, ktera je k dispozici v nekolika obchodech (ackoliv to vypada, ze to jsou snad klony - jak popisy tak vybava ntb)
T61: Core2Duo T7100 1.8 GHz, 2GB RAM, Quadro NVS140, 14.1"
T61: Core2Duo T7500 2.2 GHz, 1GB RAM, Quadro NVS140, 15,4"
T61: Core2Duo T7250 2.0 GHz, 2GB RAM, Intel 965GM, 15,4"
Tohle jsou +/- vsechny rozumne dohledatelne kombinace.
Notebook bych chtel jako doplnek pro domaci stroj. Do skoly, do prace na sluzebky a podobne srandy. Pokud jde o provozovane cinnosti, tak programovani, kancelarina, video a sem tam nejake hrani (prevazne starsi hry).
Co jsem se dival po ruznych blozich, forech a strankach, tak jsem se dozvedel (na nekterych z nich - kolikrat se to dost rozchazi), ze u 15,4" byvaji obcas problem s panty a ze ty notasy jsou uz dost tezke, ze vydrz baterek s Quadrem je nic moc a muzou se vyskytovat problemy + sem tam hromadka dalsich drobnych problemu.
Osobne by mi asi nejvic vyhovovala kombinace 14,1" a integrovana grafika kvuli vydrzi a hmotnosti, ale to jsem jako repas nikde nenasel. Myslite si, ze mam jit do 14,1" s eventualnim dokoupenim 7-cell (nebo kolik se do toho vleze) baterky? Nebo vzit nektery jiny?
Pripadne - co si myslite o koupeni T60 misto toho? Jak moc velky sunt je Intel 945GM? Stoji to za to prijit o globalni zaruku, ktera se u tech T61 jeste da sehant (obcas az skoro dva roky)?
Diky moc za jakoukoliv podmnozinu odpovedi

EDIT: Hmm, tak jsem si teprv ted vsiml fora 'Vyber notebooku', tak to, prosim, kdyztak presunte.