Notebook, 15,6'', cca 15 000,-

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
H.Karlik
občas něco napíše

Notebook, 15,6'', cca 15 000,-

Příspěvekod H.Karlik » 03 lis 2009 21:17

Ahoj lidi, poprosím Vás o radu při výběru. Sháním notebook, který bude doma a bude plnit funkci "přijímače Wi-Fi a Googlera". Sem tam se přenese, možná se i někam zaveze. Připadá mi rozumná velikost 15,6" (s numerickou klávesnicí, ikdyž to není podmínka). Byl bych rád kdyby zvládnul i nějakou tu hru, ale zase to není primární. Kapacita asi tak 320 GB a trochu něco svižnějšího.
Mám určitou slabost (ikdyž nvm proč, možná design asi tak dva roky zpět) pro HP. Poslední dobou však čtu, že jsou na nic a hlučné(takže jakýkoliv výrobce). Prosím o nasměrování, případně i přímo model. Díky moc.

H.Karlik
občas něco napíše

Příspěvekod H.Karlik » 04 lis 2009 15:17

Našel jsem tenhle : http://www.asus.as/asus-ul50ag-xx046v-1 ... -w7hp.html Ikdyž se mi moc nezdá procesor a grafika. Co myslíte?? Díky

Radmen
občas něco napíše

Příspěvekod Radmen » 07 lis 2009 13:13

Hele, kdyz budes mit ten notebook doma, tak nepotrebujes nejakou zazracnou vydrz na baterku hadam... Ten UL50AG ma ULV procesor - tzn ultra low voltage myslim :) cili zere malo -> mensi vykon -> velka vydrz na baterku (u tohodle booku pisou 12 hodin...)

Jinak musis se rozhodnout jestli na tom notebooku budes hrat, pripadne jestli stare/starsi hry nebo nove jako GTA4....

Zpět na „Jaký vybrat notebook“