Dobry den,
chtel bych se zeptat, jestli se nahodou nekdo nesetkal s problemem u nacitani ovladacu pri instalaci Windows 7 CD/DVD ROM. Mam novy notebook Asus K50IN-sx139 a pokousel sem se nainstalovat system, jenze po prubehu nabootovani a nacteni instalacnich souboru, jsem byl dotazan na ovladace ke DVD mechanice. Vyzkousel sem pribalena CD s ovladaci na Visty i ovladace stazene ze stranek vyrobce na 7ky, ale stale neuspesne a instalator jej nemohl na cdcku nebo flashce nalezt: "Chybi pozadovany ovladac zarizeni jednotky CD/DVD."
DVD mechanika: SuperMulti DVDRW DL (zrejme Toshiba)
Windows 7 32bit CZ
Doufam, ze se neopakuji, jestli se jiz neco resilo. V tomto pripade prosim o nasmerovani.
instalace WIN 7 ovladace
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: instalace WIN 7 ovladace
kuldovic píše:Dobry den,
chtel bych se zeptat, jestli se nahodou nekdo nesetkal s problemem u nacitani ovladacu pri instalaci Windows 7 CD/DVD ROM. Mam novy notebook Asus K50IN-sx139 a pokousel sem se nainstalovat system, jenze po prubehu nabootovani a nacteni instalacnich souboru, jsem byl dotazan na ovladace ke DVD mechanice. Vyzkousel sem pribalena CD s ovladaci na Visty i ovladace stazene ze stranek vyrobce na 7ky, ale stale neuspesne a instalator jej nemohl na cdcku nebo flashce nalezt: "Chybi pozadovany ovladac zarizeni jednotky CD/DVD."
DVD mechanika: SuperMulti DVDRW DL (zrejme Toshiba)
Windows 7 32bit CZ
Doufam, ze se neopakuji, jestli se jiz neco resilo. V tomto pripade prosim o nasmerovani.
A čo tak system nainštalovat z USB kluča alebo ex.hdd.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Vyřešeno
Problém vyřešen. Sice jsem instaloval xpecka ale melo by to i fungovat na tohle: Přepnul jsem v nastavení BIOSU prioritu bootování: na prvním místě byl HDD a já přepnul na CD/DVD a pak vše fakčilo. Ještě u XPecek musíte přepnout HDD cosi... mode z Enchaced na Competion