Notebook HP Pavilion dv6-1320ec
Notebook HP Pavilion dv6-1320ec
Ahoj, chci si kupovat notebook a vybral jsem si HP Pavilion dv6-1320ec, ale nikde nemohu najít nějakou recenzi. Můžete mi sem dát odkaz na recenzi, případně pokud tento notebook máte, jak jste spokojení?? A vybral jsem si ho v tomto obchodu, http://www.vtshop.cz/zbozi/hp-pavilion- ... p=z:159173 jelikož je v blízkosti mého bydliště a cenově do 25000,- Kč mi přišel nejlepší. Díky
orgasmic píše:Hele ja jsem taky z Chomutova
Vyber si book u 3D Comu a problemy s reklamaci mit nebudes. Vyber si model a domluvite se na cene.
A maj nějaký seznam a ceník notebooků, které nabízej? Koukal jsem teda na ceník komponentů, ale tam bylo asi jen 10 notebooků. Nebo jim mám napsat, jestli mi ho zašlou
a s tou reklamací jsem to myslel tak, že kdybych to kupoval v chomutově, tak to by nikde nebyl problém s reklamací, to bych zanesl na prodejnu a o víc se nestaral. ale myslel jsem, že kdybych si ho objednal např. na alza.cz, tak to mi pošlou poštou, tak jak je to tam s případnou reklamací. jestli se musí zabalit a posílat
pri reklamaci je nejrychlejsi jednat primo s autorizovanym servisem daneho vyrobce (vynechas jeden clanek-obchod- v "prepravnim retezci" pri posilani do servisu, protoze ten obchod by to i tak pak musel poslat do aut. servisu)
vpodstate s obchodem to resis az pri pripadnem odstoupeni od smlouvy pri vice zavadach (3 stejne, 4 ruzne)
samozrejme nic nebrani tomu resit to pres obchod.
jen je tam tech par dni navic, nez to v obchode poslou, no...
vpodstate s obchodem to resis az pri pripadnem odstoupeni od smlouvy pri vice zavadach (3 stejne, 4 ruzne)
samozrejme nic nebrani tomu resit to pres obchod.
jen je tam tech par dni navic, nez to v obchode poslou, no...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Taky jsem měl vyhlídnutý tento notebook za aktuální cenu 21500... opravdu je to takový krám? Co jiného byste místo něj doporučily?
Chci to na max. 2x do týdne do školy, ale jezdím autem, takže notebook nemusí být žádná pevná konstrukce, mělo by to zvládnout hry typu The Sims 3 a kancelářské aplikace MS Office, AutoCAD....
Chci to na max. 2x do týdne do školy, ale jezdím autem, takže notebook nemusí být žádná pevná konstrukce, mělo by to zvládnout hry typu The Sims 3 a kancelářské aplikace MS Office, AutoCAD....
tak 2x tydne autem by mel prezit.
na autocad bych ale urcite nedoporucoval displej s tak nizkym rozlisenim, idelane vyska 1000 a vyse.
kdyz prihmourim oko, i 900 se da "prezit". no na vysce 768 nevidis citelne ani A4 vykres...
na autocad bych ale urcite nedoporucoval displej s tak nizkym rozlisenim, idelane vyska 1000 a vyse.
kdyz prihmourim oko, i 900 se da "prezit". no na vysce 768 nevidis citelne ani A4 vykres...
Ten AutoCAD není zas tolik prioritní... většinou stíhám kreslit ve škole, doma pouštím autoCAD jen na doladění detailů a tisk, tak v tom bych problém neviděl... Mohl by jsi mi doporučit jiné notebooky, lepší, za tu samou cenu? HP jsem si vybral, protože mi ho dost lidí doporučilo, ale tady všude jen čtu, že je to krám...
bud bych mrknul na vaio FW41, ktere je kvalitou tak o level vyse ve srovnani s pavilionem, nebo pak nejakou toshibu satelite
(u sony je zas blbe, ze maji dost drahe prislusenstvi, nahradni baterie apod., jejich servis taktez nepatri mezi nejrychlejsi, ale to ani u pavilionu, vzhledem k tomu, ze se paviliony posilaji na opravy do polska)
oba dostanete kvalitnejsi book a Peeta i aspon o kousek vyssi rozliseni (1600x900)
popr. pro peeta:
ty bys mohl jeste zvazit tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65889
ma sice slabsi grafiku, hd4570, no ta by mela na sims stacit.
zase na druhou stranu fullHD displej a 3letou NBD zaruku (next business day on site - pokazi se, zavolas, druhy prac den to prijde technik k tobe domu opravit...coz je fajn mit, pri studijnim notebooku)
(u sony je zas blbe, ze maji dost drahe prislusenstvi, nahradni baterie apod., jejich servis taktez nepatri mezi nejrychlejsi, ale to ani u pavilionu, vzhledem k tomu, ze se paviliony posilaji na opravy do polska)
oba dostanete kvalitnejsi book a Peeta i aspon o kousek vyssi rozliseni (1600x900)
popr. pro peeta:
ty bys mohl jeste zvazit tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65889
ma sice slabsi grafiku, hd4570, no ta by mela na sims stacit.
zase na druhou stranu fullHD displej a 3letou NBD zaruku (next business day on site - pokazi se, zavolas, druhy prac den to prijde technik k tobe domu opravit...coz je fajn mit, pri studijnim notebooku)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“