mam v booku 120 disk. je rozdeleny na acer oddil, C: a D:
udelal jsem si user backup pomoci eRecovery. vytvori to image C: na druhy oddil D: v podobe skryte slozky erUBK_Folder.
jelikoz to zabira docela misto tak jsem se rozhodl, ze si ho prehraju na externi disk ktery mam mimo jine i pro tenhle ucel. to jde bez problemu.
kdyz jsem se rozhodl ze backup pouziju (otestuju) tak prehrat z externiho disku zpet na D: jde taky bez problemu.
problem zacina kdyz spustite eRecovery... nejak si to zapamatuje ze zadny image na D: nebyl a vyvdedukuje ze byt NEMA! a smaze mi to prehrany backup z D:
co s tim? tedy pokud s tim neco delat lze... je to docela nesikovne... kdyz ma user backup 30GB tak to je s dalsima 30 na system pulka disku pryc...
eRecovery user backup se nesmi presunout?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
já jsem žádný návod k záloze nenašel a mám možnost jen vypalovat na cd ale udělal jsem si zálohu recovery oddílu a pak systému a dobromady a na disku jsem to smazal páč obnova stejnak fungovala jak si chtěla. Zalohu jsem dělal přes Acronis.
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
nj jenze vy mluvite o FACTORY(tovarni) backup - k cemuz opravdu poinstalaci eRecovery vybidne. je to vlastne zaloha systemu co mate ve skryte partition... takze kdyz se neco pokazi apd tak mate este zalohu na DVD.
o cem ja mluvim je USER(uzivatelsky) backup. tzn ze si nainstaluju programy co chci(office, prehravace, photoshop nebo i hry) krom standartnich veci od aceru a udelam zalohu. takze kdyz se neco pokazi tak si dam user recovery a system se reinstaluje vcetne programu a dat ktere na disku C byly a jejich nastaveni. proste zaloha systemu neco jako norton ghost.
no a prave image tohoto user backup eRecovery uklada(aspon u me) na druhy oddil tedy disk D jako skrtyou slozku... a to je o co mi de.
ono totiz takovy zakladni factory backup ten ma tak 3-4GB coz tolik mista nesni. ale kdyz je zaloha C: velikosti 30 GB tak uz to misto ucpava >_<
o cem ja mluvim je USER(uzivatelsky) backup. tzn ze si nainstaluju programy co chci(office, prehravace, photoshop nebo i hry) krom standartnich veci od aceru a udelam zalohu. takze kdyz se neco pokazi tak si dam user recovery a system se reinstaluje vcetne programu a dat ktere na disku C byly a jejich nastaveni. proste zaloha systemu neco jako norton ghost.
no a prave image tohoto user backup eRecovery uklada(aspon u me) na druhy oddil tedy disk D jako skrtyou slozku... a to je o co mi de.
ono totiz takovy zakladni factory backup ten ma tak 3-4GB coz tolik mista nesni. ale kdyz je zaloha C: velikosti 30 GB tak uz to misto ucpava >_<
°_°