Zdravím, mám ve svém NB (Aspire 3692WLMi) 60GB IDE disk a chtěl bych ho vyměnit za nějaký větší. Když jsem posílal dotaz do Acer servisu, jaký největší mohu dát, přišla mi odpověď, že 160GB SATA, když jsem je upozornil na rozdílné připojení, přišlo mi, že mají testováno maximálně 120GB.
Chtěl bych stejně něco většího, tak jsem se chtěl zeptat, jestli nemáte zkušenosti s instalací většího HDD do tohoto typu NB, představoval bych si tak 250-320GB.
Nový HDD Aspire 3692WLMi
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový HDD Aspire 3692WLMi
Ciryl píše:Zdravím, mám ve svém NB (Aspire 3692WLMi) 60GB IDE disk a chtěl bych ho vyměnit za nějaký větší. Když jsem posílal dotaz do Acer servisu, jaký největší mohu dát, přišla mi odpověď, že 160GB SATA, když jsem je upozornil na rozdílné připojení, přišlo mi, že mají testováno maximálně 120GB.
Chtěl bych stejně něco většího, tak jsem se chtěl zeptat, jestli nemáte zkušenosti s instalací většího HDD do tohoto typu NB, představoval bych si tak 250-320GB.
Skus si požičat ud niekoho taky velki hdd a založ ho do notbuku, zreštartuj notbuk a vstup do biosu a pori či ten hdd tam vydiet
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk