Pokud někdo má zkušenosti s tímto modelem, přetrvává zde stále problém s přehříváním?(bolest HP) Dále jak funguje TV tuner, jsou s ním nějaké problémy.No a vlastně celkové posouzení by se hodilo. Nevím právě do čeho jít. Pak už jen zbývá Acer či Asus.Takže snad někdo poradí.
konkrétně jde o tento model http://www.agen.cz/DetailPage.asp?DPG=137716
Doplnění : proč jsem si vybral tento NB :Televize,velikost displeje, nejraději bych bral 18,výkonnější GK ATI radeon než GT240M (viz.testy). FireWire kvůli video kameře,ext. připojení sata.Jednoduše, za 23.000 Kč slušně vybavená mašina s "dobrým" výkonem.Moje představa - všestrané multi mediální zařízení na video, TV a občasné hraní. Takže jediné co mě ještě brzdí a co bych se chtěl dozvědět - spolehlivost (přehřívání), dílenské zpracování atd..třeba v porovnání s jinou značkou této třídy. No cenově jsem ochoten tak do 23000 Kč.Víc bych nechtěl. Ještě k tomu TV tuneru, to je vyloženě digitální , nebo zvládá i analog?
update 23.11. No tuším že už žádné vyjádření o funkčnosti není potřeba.Přelouskal jsem skoro celé forum o HP celkově a Pavilionech a mám pocit jako ze špatného hororu.Potom co jsem se dozvěděl, se zaručeně budu držet od HP hodně daleko.Mám střičký ASUS asi 3roky starý a bez jediného zakolísání.No nic jdu mrknout po jiném výrobci.Černá můra se znakem HP mě ještě bude provázet hodně nocí