Zdravím, mám problém s neviditelnou mechanikou. Ve správci zařízení se píše o nepodepsaném ovladači "(Systému Windows se nepodařilo ověřit digitální podpis ovladačů vyžadovaných pro toto zařízení. Při předchozí změně hardwaru nebo softwaru mohl být nainstalován soubor, který je nesprávně podepsán, je poškozený nebo se může jednat o škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52),)" ale při pokusu o vyhledání nového mi napíše, že mám nejaktualnější a že je digitálně podepsaný od MS.
Co s tím?
Díky
Aspire 5739 problém s ovladači DVD mechaniky ve Win7
problémy s neviditelnou mechanikou
Ne, jde o mechaniku HL-DT-ST DVDRAM GT30N.
Zjistil jsem, že se tak stalo po instalaci CloneDVD2, který si nainstaloval svůj vlastní ovladač mechaniky. I po jeho vymazání v c/windows/system 32/drivers ho systém viděl a dělal problém. Musel jsem odinstalovat CloneDVD2 a poté se mechanika objevila. Ale to mi problém neřeší, CloneDVD2chci používat, nevím, co s tím...
Zjistil jsem, že se tak stalo po instalaci CloneDVD2, který si nainstaloval svůj vlastní ovladač mechaniky. I po jeho vymazání v c/windows/system 32/drivers ho systém viděl a dělal problém. Musel jsem odinstalovat CloneDVD2 a poté se mechanika objevila. Ale to mi problém neřeší, CloneDVD2chci používat, nevím, co s tím...