LENOVO IDEAPAD S12 ION

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Orbit
občas něco napíše

LENOVO IDEAPAD S12 ION

Příspěvekod Orbit » 26 lis 2009 23:46

Zdravím všechny, kteří jsou ochotni věnovat trochu svého času k přečtení mého dotazu a případného zodpovězení ! :-)
Už nějakou dobu se rozhoduji, že si pořídím netbook/notebook. Hlavní prioritou by byla trošku větší výdrž, aby byl lehký, levný apod... = chci ho nosit do školy.
Ale můžu o sobě říct, že jsem věrný hráč PC her a tak nemá cenu, abych si koupil nějaký přístroj, který sotva rozchodí Maria :-D.

Mno, jednoduše, zkráceně... Nedávno jsem objevil tento netbook (notebook)
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s12-i ... 145970.htm
Napřed jsem doslova zíral na recenzi, v které bylo napsáno že rozjede i moderní hry. Zjistil jsem, že je to pomocí tzv. Nvidia ION, ale moc přes tyto věci nejsem, takže nevím jak moc je to výkonné :-).
Takže bych se Vás chtěl zeptat, jestli nevíte nebo nemáte aspoň představu o tom, jaké hry by tento notebook rozjel?
Koukal jsem se po různých anglických stránkách a dočetl jsem se, že to dokáže rozjet na full Call of Duty 5 a dokonce jsem našel něco ohledně crysis.

Děkuji za odpovědi!

Zpět na „Jaký vybrat notebook“