Zdravím,chtěl bych notebook a proto se Vás chci zeptat na tento
HP PAVILION dv6-2030ec
Vím že řada Pavilion měla dřive problémy s chlazením.Zajímalo by mě hlavně názor na dílenské zpracování.
Rozhoduji se totiž mezi 2 notebookama.
Druhý je od Lenova
LENOVO IDEAPAD G550/ C2D T6600/ 15.6" LED VV 1366x768/ 4GB/ G105M 512MB/ 320GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP
Problém je že mi vyhovují oba notebooky,někdy si ale zase řeknu, že je fajn mít výkon a zahrát si i novější hry.Někdy si zase říkám, že hraju jenom jednou za čas.
Tak bych Vás chtěl poprosit o radu.
//EDIT by swarm: odkaz na obchod odstraněn
Lenovo nebo HP?
Re: Lenovo nebo HP?
To si rozmysli, kolik do toho chceš investovat. Já vybíral nedávno stejně, HP nebo Lenovo a vybral si Lenovo G550. Poměr cena/vybavení mi ve srovnatelných vyšel jako nejlepší. A, možná krom té povrchové úpravy, nemůžu si stěžovat. Všechny druhy portů. Ta grafika je univerzální, samozřejmě v rámci své třídy, nadprůměr. Je to pod 16 000,-.
Re: Lenovo nebo HP?
Goran02 píše:To si rozmysli, kolik do toho chceš investovat. Já vybíral nedávno stejně, HP nebo Lenovo a vybral si Lenovo G550. Poměr cena/vybavení mi ve srovnatelných vyšel jako nejlepší. A, možná krom té povrchové úpravy, nemůžu si stěžovat. Všechny druhy portů. Ta grafika je univerzální, samozřejmě v rámci své třídy, nadprůměr. Je to pod 16 000,-.
No ten asus je i verze bez TV tuneru a brašny za 16.500.Mě zajímá jak je na tom Asus s kvalitou.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“