ACER Extensa 5430-653G32MN nereaguje klávesnice
ACER Extensa 5430-653G32MN nereaguje klávesnice
Čau,když se připojím na net tak klávesnice nereaguje,to samé dělá,když chci psát třeba ve wordu,ntb nejde pak restartovat ani vypnout,ale naskočí"zotavení systému windows z chyb"někdy se to rozjede a není problém,ale většinou ho musím tak 2x na tvrdo vypnout a pak funguje...že nebude reagovat klávesnice je mi už jasné,když vypínám na čelní straně wireless lan a na obrazovce se neobjeví zeleně napsané info o vypnutí.Nemůže být problém v baterii?Naposledy jsem ji vyndal a dal zpět a ntb zatím jde bez závad,jinak ntb napájím ze sítě.Teď mi baterka ukazuje,že je nabitá na 100%,před tím,když nereagovala klávesnice a nebo mi to při připojení na net hlásilo,že vypršel čas spojení tak baterka ukazovala jen 96% a to se nabíjela celý den.Díky za pomoc.
v prve rade udelej zalohu svych potrebnych dat, at uz se jedna o SW nebo HW chybu, nejakemu reinstalu (v pripade SW), nebo navsetvy servisu, pokud to bude HW chyba, i kdyz nemyslim, se nevyhnes.
zkusil bych reinstalovat windows, pokud to bude chyba SW razu, je to asi nejpohodlnejsi reseni na max. pul dne. Pokud to bude blbnou dal, je neco spatne a pak bych se teprve rozhodoval, co dal.
baterkou to podle me nebude, to, ze neni porad na 100%, je normalni, baterka se totiz nemuze nabijet vkuse, proste se dobije po urcitou mez, prestane se nabijet, pocka se, az klesne jeji kapacita pod urcitou mez a az pote se znovu zacne nabijet.
zkusil bych reinstalovat windows, pokud to bude chyba SW razu, je to asi nejpohodlnejsi reseni na max. pul dne. Pokud to bude blbnou dal, je neco spatne a pak bych se teprve rozhodoval, co dal.
baterkou to podle me nebude, to, ze neni porad na 100%, je normalni, baterka se totiz nemuze nabijet vkuse, proste se dobije po urcitou mez, prestane se nabijet, pocka se, az klesne jeji kapacita pod urcitou mez a az pote se znovu zacne nabijet.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro