asi tak před měsícem jsem se ptal na nb (firemní). Využití: office 50 procent (velké soubory s fotkama a složitými vzorečky - Excel), úprava fotek a videí 10 procent. Zbytek domácí využití - hry (klidně i novější, nemusí být na high detail), opět úprava fotek a videí. Filmy jsou samozřejmostí.
Bylo mi doporučeno Lenovo T500, které se od té doby lehce proměnilo - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 (W7 a trošku silnější procesor).
Trošičku mi vadí W7 32bit, ale prý to jako laik nepoznám, takže je to spíš kosmetická záležitost.
Můj dotaz - změnilo se něco na trhu? Neobjevil se nový lepší book? Objednávat budu tento týden. Mám možnost přes známé získat za dobrou cenu i nějaký Dell - existuje něco srovnatelného k T5OO? nebo dokonce lepšího? Dell může být i lehce přes 35tis., ale nemusí.
Jedná se o firemní notebook, prioritou není ušetřit, ale koupit mašinu, která něco vydrží (cestování autem, sem tam přenášení...), s výkonem ale i výdrží (přepínatelná grafika je výhodou). Tento nb budu mít tak 3 roky, než ho zruším.
Wifi je nutnost, BT taky.
Díky za rady!
p.s. nb si beru i na jednání, takže spíš něco elegantnějšího, žádnou extravaganci