zdravím...
před rokem jsem mamce k vánocům kupoval notebook HP 550 ... od první chvíle jela na WinXP a výdrž byla kolem 1h 45m .. před časem mi mamka řekla, že jsou problémy s baterkou a že nic nevydrží.. když jsem se k notebooku dostal tak tomu tak opravdu bylo.. poslední 3 měsíce má ntb výdrž už jen 30 minut .. ukazoval to jak WinXP tak nyní i prográmek BatteryBar.. zkusil jsem nahodit Win7 jestli to nepomůže, ale vůbec nic ...
co je ale velmi zajímavé je toto: (údaje z everestu, batterybar, ...)
Jmenovitá kapacita: 10 778 mWh
Plně nabitá kapacita: 10 778 mWh
Aktuální kapacita: 10 778 mWh (100%)
Úroveň opotřebení: 0%
notebook je jen na kancelářskou práci, není přenášen, atd.. nechápu kde se stala chyba, že najednou rapidně spadla výdrž.. nevíte někdo čím by to mohlo být?! Navíc se mi zdá, že 10 778 mWh je opravdu málo (nepamatuji si jak to bylo po zakoupení) ale když se podívám na svůj notebook Asus f3jp-ap098c, který mám 2,5 roku, každý den na něm pracuji, opotřebení je 53% (původní: 51 260 mWh / nyní: 23 837 mWh) a výdrž i tak kolem 1h 30m tak mi to přijde více než divné... potřeboval bych tenhle problém nějak vyřešit, notebook s výdrží 30 min je opravdu k prdu.. u HP nevím jak s kalibrací, protože ji nemá v biosu ....
budu rád za každý tip.. díky!
HP 550 - problém s výdrží
HP 550 - problém s výdrží
HP 6540b, repro: Logitech Z-5500 (505W)
-
- píše často
vyndej baterku a podívej se na ní-je tam údaj, kolik má kapacitu ve Wh... Já mám rok a 3 měsíce hp 6735s a baterka má origo 47Wh a teď to kleslo na 39Wh (kolísá-někdy 40Wh) a v everestu to píše to co tobě:
Jmenovitá kapacita: 39 798 mWh
Plně nabitá kapacita: 39 798 mWh
-everest prostě nemá správné údaje o jmenovité kapacitě a dosazuje to do jmenovité a plně nabité kapacitě aktuální kapacitu, takže je opotřebení 0%.
Jmenovitá kapacita: 39 798 mWh
Plně nabitá kapacita: 39 798 mWh
-everest prostě nemá správné údaje o jmenovité kapacitě a dosazuje to do jmenovité a plně nabité kapacitě aktuální kapacitu, takže je opotřebení 0%.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“