FW41M/ promackly reproduktor:(

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
buck

FW41M/ promackly reproduktor:(

Příspěvek od buck »

Dnes se mi po mem notebooku za 33litru prosel nas pes a vysledkem je pekne hnusne promackly reproduktor:(

Zkousel jsem vsechno co me napadlo, hadrikem pomalu vytvarovat krtyku zpet do puvodniho tvaru ale bezvysledne, ani jehla nepomohla.

Vim ze je to prkotina, ale neskutecne me stve!

Asi s tim uz nic neudelam, ale kdyby nekoho neco napadlo konstruktivniho co by to mohlo napravit byl bych rad.
Jeste me napadlo celou krytku odstranit a vytvarovat zespod, ale nevim jak je tam uchycena.

Obrázek
jahe

Příspěvek od jahe »

Taky by mne to štvalo. Na youtube je návod jak to rozebrat. Vyndáš baterii a povolíš 2 šroubky a tím odejmeš ten kryt. No pk to na rovině vyrovnáš.
buck

Příspěvek od buck »

muzes nahodit link?
jarkov1

Příspěvek od jarkov1 »

LOL, tak zato by som ja svojho psíka Arona riadne zdrbal :twisted:
yterbium
občas něco napíše

Příspěvek od yterbium »

jarkov1 píše:LOL, tak zato by som ja svojho psíka Arona riadne zdrbal :twisted:

ja by som už "psíka" nemal :roll: :evil:
jahe

Příspěvek od jahe »

buck

Příspěvek od buck »

tak se mi to povedlo rozebrat, ale situaci to bohuzel neresi. mezi tim derovanym je jeste umela hmota po cely delce krom nad reproduktorama. Posledni moznost oslovit primo sony o nahradni dil.
buck

Příspěvek od buck »

Jinak pro ostatni pejskare jeste doplnim, ze sony vaio si za jakoukoliv opravu (vymenu dilu) uctuje nejnizsi sazbu 258 Euro, to jen tak na okraj...
swarm
Moderátor

Příspěvek od swarm »

No jo, Sony.... :lol:

Málokdo si řekne o takovou cenu - kde ses ptal?
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
buck

Příspěvek od buck »

sony support.

Jinak jeste me napadlo ten dil objednat od jinud mimo sony a vymenit si ho sam, aniz bych ztratil zaruku. Ale otazkou je, jestli by se nekde dal vubec sehnat
orgasmic
Moderátor

Příspěvek od orgasmic »

Divim se, ze resis takovou ptakovinu. Tak si sezen nejakou decentni nalepku...treba Sony, ci Designed for Win7 apod ;)
Asus ROG Strix G18
buck

Příspěvek od buck »

no vono kdyz das za notebook 33 000Kc,- tak te stve sebemensi detail
alfah4ns
guru

Příspěvek od alfah4ns »

takové detaily neřeš, to si třeba za rok-dva, koupíš nové šasi a klávesnici, když se ti to ošoupá při běžném používání? (tzn. cena na úrovni nového notebooku, pokud jsme u Sony)
chápu, že jsi v euforii z nového notebooku, který se ti líbí, ale tohle je fakt blbost řešit, obzvláště u Sony, které má tak děsně předražené příslušenství a náhradní díly.
dávat za todle 258 eur... no LOL... kdyby chtěli 1000korun, nešel bych do toho...
připadá mi to, jako bys kvůli trošku odřeném laku u auta měnil celé dveře.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
buck

Příspěvek od buck »

jako asi jo no, souhlasim s tebou. Tady jde ale o to ze na notebooku za 33 000 vypada tento detail jaksi blbe.
jarkov1

Příspěvek od jarkov1 »

No, aspoň je Tvoje Vaio originálne :-)