Zdar viete mi poradit medzi tymito notebookmi???
Co sa tyka Toshiby pocul som nejake zle info o šasi, zaroven ma horsiu grafiku aj procesor.
U Asusu sa zase bojim stale rieseneho prehrievania... Uz mi jeden Asus z nicoho nic odisiel a hrial ako divy...
Vyzadujem: bezne aplikacie, filmy, net... HRY: ziadne prevratnosti (Fallout 3, PES 09, NHL, Manager....nic typu Crysis alebo GTA4)
Budem rad za kazdu pripomienku....diki moc
Toshiba http://www.alza.sk/toshiba-satellite-a3 ... 135095.htm
Asus http://www.alza.sk/asus-k50ab-d139447.htm
Toshiba A300-29J VS. ASUS K50AB-SX101
Toshiba je rozhodně kvalitnější výrobce než Asus.No ty hry ta ATina 3470 rozběhá v nativu na nízké detaily.(něco snad na medium)V této cenové třídě si nemůžeš moc vybírat.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
jasne to chapem ze si moc nevyberem....... teda az na ten ASUS..
jeho grafika by v pohode utahla i moderni hry typu GTA a zminovany Crysis... o to mi ale nejde..
muj problem je se stale zminovanym prehrivanim.... zitra to budu objednavat.... zatim som tak trocha na vazkach, ale spis pro tu Toshibu... ma este aj v cene Vistu (ja vim zadna slava, ale je tam i kupon na upgrade win7)
jeho grafika by v pohode utahla i moderni hry typu GTA a zminovany Crysis... o to mi ale nejde..
muj problem je se stale zminovanym prehrivanim.... zitra to budu objednavat.... zatim som tak trocha na vazkach, ale spis pro tu Toshibu... ma este aj v cene Vistu (ja vim zadna slava, ale je tam i kupon na upgrade win7)
Hm...cena se prostě vždy nějak projeví.Asusy jsou v této cenové kategorii dost blbě řešené.(přehřívání apod.) Je to prostě kompromis.Ovšem na druhou stranu Ti po dobu záruky vydrží.Tak si vyber.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“