acer ferrari one 200

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
felixf
občas něco napíše

acer ferrari one 200

Příspěvekod felixf » 26 pro 2009 00:21

Kdo máte tento notebook podělte se o své zkušenosti, tipy, triky, atd.
Já tuhle věcičku mám dva týdny a jsem velice spokojenej je prostě super svižný notasek. 8)
acer ferrari one

djmicho
guru

Příspěvekod djmicho » 29 pro 2009 01:07

To je ten s vystupem na XGP ? ( externi grafiku) Dcla by mě zajimalo k čemu to tomu netbooku bude, když ma poměrně línej procesor :lol: Jinak sám o sobě jako ntb... řekl bych dobrá volba-> zajimavý design , celkem slušná vybava až na ten procák
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

snownook
občas něco napíše

Ferrari One

Příspěvekod snownook » 29 pro 2009 02:43

také jsem si pořídil tento noťásek a sem naprosto spokojenej. Procesor je opravdu skvělej narozdíl od šílených atomů. Měl sem tu čest vlastnit EEE PC 1101ha a po 2 dnech užívání sem ho radši jel zpátky vyreklamovat. Tento acer je to nejlepší, co se dá mezi mininotebooky (subnotebooky, netbooky) pořídit...kdo váhá s koupí těchto malých pomocníků, jednoznačně doporučuju tento.

felixf
občas něco napíše

procák

Příspěvekod felixf » 29 pro 2009 09:34

než jsem ho kupoval měl jsem obavy právě z procáku a to dost. Ale pročetl jsem všechny recenze a fora a šel jsem do toho. Udělal jsem dobře procák je velmi velmi svižný. Naběhnutí a práce v systému je stejné rychlé jako u mého stolního pc které je papírově o dost výkonější.
Nejslabší stránkou toho notebooku je grafika ale i ta zvládá všechny starší hry, a nové hry na nízké nebo střední detaily. Filmy bez problému jedou jak víno prostě parááááda pánové

takže povídání o slabém procáku nechte na koledu :lol: jsem rád že jsem do něj šel :P
acer ferrari one

snownook
občas něco napíše

Procesor

Příspěvekod snownook » 30 pro 2009 21:00

Také jsem měl obavy o procesor, protože 1,2 GHz není zrovna nejvíce...ale je to nová technologie dvoujádrových procesorů a navíc, když je u toho ten hypertransport, tak to převálcovává atomy na plné čáře. Neměl sem ještě problém ohledně výkonu procesoru, a to ho zatěžuju dosti. Tento notebook nemá konkurenci :)
Acer Ferrari One

Zpět na „notebooky Acer“