Před nedávnej jsem psal..mám problém s mechanikou Slimtype DVD A DS-8A1P ATA Device...stává se jednoduše to, že mizí z okna Počítač i Správce zařízení...
Zkoušel jsem odebrání Upper a Lower filterů z registrů, mnoho MS FixIt utilit...bohužel ani to problém nevyřešilo....mechanika pod biosem bootuje perfektně, takže pochybuju že by byla vadná...písmeno jednotky jsem měnil na různá...od S až po W a beze změn...
Co mě ale zaráží je fakt, že s tímto byl počítač 2x odeslán do Acer servisu. Vždy se vrátil a všechno fungovalo jenom do doby, než jsem vypálil několik (asi pět) DVD. Potom se znovu to celé opakuje...ovladače mám aktuální...prosím o radu..ještě jednou, protože toto mi leze na nervy...pochybuju že bude mít další servis vůbec cenu...díky moc...
P.S.
zkoušel jsem i aktualizovat ovladač IDE..po instalaci se ale nikde ve Správci není vidět, že by se něco instalovalo...(ve složce zařízení IDE ATA/ATAPI mám 2x IDE channel 0 a 2x IDE channel 1 a 2x PCI Standartní dvoukanálový řadič IDE(...když jsem na ten PCI IDE řadič zkoušel natvrdo narazit IDE ovladač z Forceware balíčku přejmenoval se na nVidia ATA Serial Controller....bohužel po restartu modrá obrazovka a musel jsem obnovovat poslední známou konfiguraci...je toto normální chování?:) předpokládám svou chybu, ale přece jenom.... díky moc... jen mě zajímá jestli toto nemůže mít spojitost s mechanikou..děkuju..Lukáš