Mam problem se zapnutim NB ASUS F3T. Vypaloval jsem si na DVD nejaka data, ale pri tom vypalovani mi to v pulce zamrzlo. Musel jsem tedy natvrdo NB vypnout, ale uz jsem ho znovu nenastartoval. Zkusil jsem ho odpojit od zdroje a znovu pripojit, ale ani to nepomohlo. Kdyz se NB pokusim zapnout, jen se rozsviti zelena kontrolka, ale neni nic slyset (zadny vetraky, proste ticho a cerna obrazovka). NB mam uz 2,5 roku, tzn. ze v zaruce uz neni.
Mate nekdo radu, co ted nebo co by to mohlo byt a jak to vyresit? Diky moc
Notebook ASUS F3T - nejde zapnout
-
- občas něco napíše
Zdravim,
me se to stalo cca pred pul rokem skoro to stejne. V mem pripade odesla grafika a taky jsem ho mel par mesicu po zaruce. Volal jsem na servis a tam mi rekli, ze oprava bude stat cca 13 000. Takze jsem se na to vykaslal a poridil uplne novy asus k50ab sx010 za 11 000 a jsem nadmiru spokojen:)
Takze z nejvetsi pravdepodobnosti ti odesla grafika. GL.
me se to stalo cca pred pul rokem skoro to stejne. V mem pripade odesla grafika a taky jsem ho mel par mesicu po zaruce. Volal jsem na servis a tam mi rekli, ze oprava bude stat cca 13 000. Takze jsem se na to vykaslal a poridil uplne novy asus k50ab sx010 za 11 000 a jsem nadmiru spokojen:)
Takze z nejvetsi pravdepodobnosti ti odesla grafika. GL.