Mám R5OO a win Vista 32. Lze integrovanou čtečku otisků použít i pro vyplňování hesel, např. správcovského hesla v uživatelském účtu, nebo doplňovat hesla na webu ? Zatím se s tou čtečkou pouze přihlašuji do win.
Na jiném fóru mi bylo řečeno, že to jde pomocí Client security solution. Nikoliv však v mojí verzi a ani když čtu vlastnosti nových verzí, tak to tam není. To samé se týká Fingerprint software. Je nějaká možnost toho dosáhnout?
Čtečka otisků a práce ve windows
na inom fore ti poradili spravne. vie to password manager v client security solution. najnovsia verzia tu http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... 46391.html
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Dopadlo to přesně stejně jako na foru, kde jsem se ptal předtím. Bylo mi řečeno, že to umí Client security solution nová verze, a když jsem se zeptal, kde to tam udělat, tak mi už nikdo neodpověděl. Prolez jsem ten program, jak jsem jen dokázal a nastavit to s tím nedovedu. I tak děkuji (opravdu),
zkusím ještě Lenovo forum, bylo by škoda tu čtečku používat jen při přihlašování do Win.
zkusím ještě Lenovo forum, bylo by škoda tu čtečku používat jen při přihlašování do Win.
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“