HP Probook 4510s sekání

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Borekch
občas něco napíše

HP Probook 4510s sekání

Příspěvekod Borekch » 04 led 2010 15:37

Zdravím, mám Probook 4510s a seká se mi video přehráváno z HDD. Jedná se o video ve formátu avi, wmv a myslím že i mpeg. Založil sem nové téma, jelikož má pár lidí stejný problém. Mam Win 7 64-bit, nové ovladače i kodeky. Zkoušel sem pustit monitoring zatížení procesoru, ram a velikost načítání z HDD při převrávání filmu a v momentě seknutí (po 14min přehrávání) byly všechny hodnoty zhruba na stejných hodnotách jako před seknutím. Načítání WinMedPlayeru z HDD se pohybovalo kolem 100-130 kB/s. Je divné že to dělá jen při filmech. Myslím že v tom bude nejaká blbost. Mohl by sem někdo napsat verzi biosu, op. systému, kodeky co používá? Ten komu se to taky při přehrávání sekne i ten kdo to má OK. Předem dík za spolupráci. :D

martinsabi
občas něco napíše

Re: HP Probook 4510s sekání

Příspěvekod martinsabi » 02 úno 2010 10:16

Borekch píše:Zdravím, mám Probook 4510s a seká se mi video přehráváno z HDD. Jedná se o video ve formátu avi, wmv a myslím že i mpeg. Založil sem nové téma, jelikož má pár lidí stejný problém. Mam Win 7 64-bit, nové ovladače i kodeky. Zkoušel sem pustit monitoring zatížení procesoru, ram a velikost načítání z HDD při převrávání filmu a v momentě seknutí (po 14min přehrávání) byly všechny hodnoty zhruba na stejných hodnotách jako před seknutím. Načítání WinMedPlayeru z HDD se pohybovalo kolem 100-130 kB/s. Je divné že to dělá jen při filmech. Myslím že v tom bude nejaká blbost. Mohl by sem někdo napsat verzi biosu, op. systému, kodeky co používá? Ten komu se to taky při přehrávání sekne i ten kdo to má OK. Předem dík za spolupráci. :D

Mam ten samy problem, uz sem to tu psal a zkousel vsechno mozny a nevim co s tim ... preinstaloval jsem i system a ze zacatku mi to prislo ok ale ted uz to zas dela :roll: mam pusteny jen BSPlayer s filmem a kdyz se to zacne sekat a spustim si sledovani aktivity disku tak tam skacou spicky ze je disk vytizen na 100 procent ... takze je nekde neco spatne protoze BSPlayer s filmem to prece nemuze takhle zatezovat ... je to narazove no ale stejne ...

Borekch
občas něco napíše

HP Probook 4510s sekání

Příspěvekod Borekch » 07 úno 2010 22:34

No já mám HDD rozdělen na 2 oddíly, pokud film přehrávám z oddílu, kde mam OS, tak se to neseká. Jinak na tom druhym oddílu přehrávám filmy v GOM Playeru a je to v poho, pokud sem připojenej k el. Možná je ten HDD pomalý na tak velkou kapacitu.
HP Probook 4510s, HDD Toshiba 500GB-5400 ot/min, ATI HD 4330-512MBRAM

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“