6920 a xp instalace pomoc !

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Zajic92
občas něco napíše

6920 a xp instalace pomoc !

Příspěvekod Zajic92 » 07 led 2010 20:23

chci jsi na svuj acer nainstalovat windows xp profesional.. normálně nabootuju cd a začnu kopírovat soubory na hdd.. ale mezi tak 60-80 procenty jse notebook vypne.. nevíte co s tím ? musel jsem přepnout v biosu mode SATA : na mode IDE z jiného modu .. není to možná tím že by jse přehříval notes.. po dotyku na místo hdd jse mi zdá že jse to moc hřeje.. ale pod stejným režimem pustím windows 7 a jedou v pohodě... nevíte někdo kde by mohla být chyba ? děkuji moc za odpovědi !!!! :oops: :roll:

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: 6920 a xp instalace pomoc !

Příspěvekod stavač » 08 led 2010 14:29

Zajic92 píše:chci jsi na svuj acer nainstalovat windows xp profesional.. normálně nabootuju cd a začnu kopírovat soubory na hdd.. ale mezi tak 60-80 procenty jse notebook vypne.. nevíte co s tím ? musel jsem přepnout v biosu mode SATA : na mode IDE z jiného modu .. není to možná tím že by jse přehříval notes.. po dotyku na místo hdd jse mi zdá že jse to moc hřeje.. ale pod stejným režimem pustím windows 7 a jedou v pohodě... nevíte někdo kde by mohla být chyba ? děkuji moc za odpovědi !!!! :oops: :roll:

je to prehrievaním, pokial je to v zaruke tak reklamovat, skus to nainštalovat niekde v chladnej miestnosti alebo vonku, ked je po zaruke tak rozobrat a vyčistit, inak ked je nainštalovany system tak nie je taka extremna zátaž na hdd, ked sa ten notbuk vypol neskušal si nahodov po spusteni po tom vypnuti priložit prsti k vetraku, ono ked sa začne prehrievat tak ide z neho velmi horúci vzduch
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zajic92
občas něco napíše

Příspěvekod Zajic92 » 08 led 2010 21:15

v tom je právě problém.. místo kde je hdd bylo uplně horký.. ale reklamace jse mi moc nechce dávat.. to by asi znamenalo měsíc bez notebooku a já jsem na internátě takže je to docela těžký :lol: nebo máte s reklamací někdo skušenosti ? třeba s tím jak dlouho reklamace trvá a jestli vadí že mám urvanou kolíbku pod klávesou capslock.. jednou jsem ve škole na tom psal zápis a klávesa CAPSLOCK vyletěla do vzduchu.. je tam urvaný jeden zobáček na te kolibce :( nevíte jeslti bych někde jen tu klávesu nebo dokonce tu kolíbku sehnal někde? :oops: :roll:

Zpět na „notebooky Acer“