Zdravím,
prosím o radu ohledně notebooku - ThinkPad SL410 NSP27MC.
Velice se mi líbí tento design, ale absolutně se neorientuji ve výkonu notebooků (hlavně grafik), a proto bych rád znal i názory vás zkušených.
Je to vhodná a dobrá volba? (většina práce doma, občasná přenášení, hry např. call of duty 4,NFSpeed (jestli to vůbec zvládne), a hlavně poměr cena/výkon)
A nebo by jste mi doporučili v této cenové nabídce jiný(výkonější)stroj od jiného výrobce?
Také jsem koukal na Lenovo IdeaPad G550A co vy na něj oproti SL410? - už je tu na foru několikrát zmíněný.
Děkuji za odpovědi.
Prosím o radu
ty hry Ati HD4570 v tom SL zvládne bezproblému
jinak, myslím, OK notebook.
Výkonnější notebooky za 20k pochopitelně jsou (MSI, Acer, Asus), ale tohle ti na výše uvedené použití bohatě stačí.
SL410 je lepší v porovnání s G550. Minimálně nemá lesklé plasty, má některé featurky převzané z Thinkpadů (klávesnice, řízení chlazení pomocí TPFanControl, ...), takže bych vzal ten. Tělo je také slušné.
jinak, myslím, OK notebook.
Výkonnější notebooky za 20k pochopitelně jsou (MSI, Acer, Asus), ale tohle ti na výše uvedené použití bohatě stačí.
SL410 je lepší v porovnání s G550. Minimálně nemá lesklé plasty, má některé featurky převzané z Thinkpadů (klávesnice, řízení chlazení pomocí TPFanControl, ...), takže bych vzal ten. Tělo je také slušné.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“