Zdravim,
mám problém s fps ve wow na 25 raidech. Nastavení všech detailu na low nepomáhá. Vypnutí/zapnutí v-sync nepomáhá. Ovladače mám verzi 8.630.0.0 ...novější sem nenašel. Teploty max gpu 63, cpu 58.
Index hodnocení grafiky ve winech je 4,1.
Zkoušel sem i game booster co povypíná nepotřebné procesy, optimalizovat win na výkon, nastavit prioritu wow.exe na high, ale výsledek opět žadnej
Fakt nevim kde je zakopanej pes a budu rád za každou pomoc. Ale něco musí bejt špatně, to mi neříkejte, že to takhle má jet.
notebook:
Acer Aspire 5738ZG
Intel T4300 2,1Ghz
ATI Radeon 4750, 512VRAM
2 gb ram
Win 7 ultimate 64bit
WoW 2-9 fps in 25man raid
-
- píše často
Ten notebook máš jak dlouho? Takhle málo fps na raidech to mělo pořád, nebo od určitý chvíle? Zkoušels měnit i nastavení zobrazování vzdálených objektů? Kolik má ta grafika bodů v 3Dmarku06, nebo ve vantage? pokud má ve WEI hodnocení 4.1, tak to asi nebude nějaký dělo. WoWko je sice 5 let stará hra, ale díky datadiskům rozhodně nezapaříš 25kový raidy na na nějakym ořezávátku. Já hrál s 9600m GT na střední detaily a na 25kách sem měl taktak necelých 30 fps při rozlišení 1680x1050. Jediný, co mě ještě napadá je, že používáš moc addonů. Nekterý addon packy můžou srazit klidně i víc jak 10 fps....
Stacilo by se priste podivat na http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=6493 ... ono totiz v podstate veskere podivne chovani ve hrach(nezvykle nizky vykon) je problem ovladacu.