Jak provést zálohu systému na netbooku
Jak provést zálohu systému na netbooku
Mohl by mi někdo poradit jak provést zálohu systému u netboooku, bez CD mechaniky ? (Aspire One 531h, WinXP) Chtěl jsem použít flashku nebo externí disk, ale program pro recovery se neustále ptá po cd-rom (nejspíš externí), tu nemám a nemá ji ani nikdo koho znám, takže bych uvítal nějaký nápad jak to vyřešit - případně jak udělat bootovací flash disk
Sony VAIO VGN-FW41E
že by pomohl třeba Acronis Disk Director Suite 10 cz ?
pokud máš skrytý oddíl se systémem,nemusíš dělat zálohu,myslím si,že když budeš chtít po určité době dělat new instal,tak se mačká nějaké tlačítka-Fn+F1-12 a nevím jak to je u aceru,jistě napsáno v manuálu.Stávající zálohu si uděláš programem co je napsaný nahoře,hodíš na flešku
pokud máš skrytý oddíl se systémem,nemusíš dělat zálohu,myslím si,že když budeš chtít po určité době dělat new instal,tak se mačká nějaké tlačítka-Fn+F1-12 a nevím jak to je u aceru,jistě napsáno v manuálu.Stávající zálohu si uděláš programem co je napsaný nahoře,hodíš na flešku
Naposledy upravil(a) bobo99 dne 28 led 2010 18:47, celkem upraveno 1 x.
acer aspire 2920z
dej si do např www.seznam.cz to co jsem napsal za program,dej hledat a vyjede ti spousta odkazů,popis je tam také
acer aspire 2920z
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak provést zálohu systému na netbooku
hombre_71 píše:Mohl by mi někdo poradit jak provést zálohu systému u netboooku, bez CD mechaniky ? (Aspire One 531h, WinXP) Chtěl jsem použít flashku nebo externí disk, ale program pro recovery se neustále ptá po cd-rom (nejspíš externí), tu nemám a nemá ji ani nikdo koho znám, takže bych uvítal nějaký nápad jak to vyřešit - případně jak udělat bootovací flash disk
Na to možeš použit acronis true image 2010cz, stiani to zo stranky www.acronis.cz, no a ked to nainštaluješ a spraviš backup sytemu v notbuku tak je tam možnost si spravit recovery CD v pripade havarie ale v tej možnosti si vytvorenia toho CD pretože nemaš mechaniku na napalenie tak si tam daš ulošit to iso na disk, to iso označíš a daš ovorit cez RAR, no a tie subori pretiahneš na trebarz plochu, pripraviš si flešku na boot, skratka aby bola taka jak keby si išiel botovat windows z flešky a tie subori si tam nakopiruješ, ono ked je nainštalovany acronis tak ked zapneš notbuk tak sa ti najprv zjavi acronis a vypiše F10, F10 služi na spustenie acronis ale ked to nepoužiješ tak ti normalne nabehne windows, z backup system obnoviš zhruba za 7minut, keby si dačo chcel vediet tak mam email
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk