Program od Acer
Program od Acer
Ahoj,nevíte někdo jak se jmenuje ten program,který je nainstalován při prvním spuštění a instalací Aceru ? Měl jsem zástupce na ploše,ale po instalaci win 7 mi ho žádný ovladač Aceru nenainstaloval. Nechalo se s ním dělat erecovery a jiný zálohy.Určitě je to nějakej soft od Aceru,ale na jejich str. jsem to nenašel.Acer Aspire 7730. Dík
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Program od Acer
slava68 píše:Ahoj,nevíte někdo jak se jmenuje ten program,který je nainstalován při prvním spuštění a instalací Aceru ? Měl jsem zástupce na ploše,ale po instalaci win 7 mi ho žádný ovladač Aceru nenainstaloval. Nechalo se s ním dělat erecovery a jiný zálohy.Určitě je to nějakej soft od Aceru,ale na jejich str. jsem to nenašel.Acer Aspire 7730. Dík
To čo chceš je empowering technologi a v tom bol eRecovery, na to zabudni lebo aj keby si to chcel nainštaloval tak ti to nikdy nepojde, na vytvorenie backup vo W7 použi Norton Ghost 15, tu zalohu recovery-backup obnovíš za 17min, možeš to dat aj na flešku a z tej to spustit keby si trebarz menil hdd alebo ti skolaboval windows , norton ghost je na sto% spolahlivy program a radi sa medzi zlate programi, inak je zaujimave to že na moj acer aspire 5530 pre W7 na strankach aceru tam nebolo na stiahnutie empowering technology- ako acer ePower management a acer eSettings management a to som mosel riešit na ruskej stranke kde som si to stiahol na moj acer a funguje to bezvadne
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
slava68 píše:Díky za radu
Tu najdeš tie technologie-Empowering Technology:
http://acerfans.ru/drivers/177-drajjver ... -7730.html
Комплект утилит Acer Empowering Technology для Windows 7: скачать / скачать
Stiahni a spusti-po rozbaleni možeš inštalovat
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk