LENOVO THINKPAD SL510
LENOVO THINKPAD SL510
Dobrý den, potřeboval bych znát názor nějakého profíka na tenhle noťas http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-sl510-d147225.htm .Jsem student, takže by mu nemělo vadit přenášení.Hry nehraju a chtěl bych jej používat na nějaké to programování, Flash,Photoshop a občas nějaký ten filmek.To že je bez OS mi nevadí. Právě naopak mám totiž z minulého noťasu licenci na win XP takže mi příjde zbytečné kupovat nový operační systém. Ramky mi příjdou trošku slabší ale ty jdou lehce dokoupit tak v tom bych taky problém neviděl. Hlavně jsem se chtěl zeptat jestli mi bude na to co potřebuju stačit grafika a jestli má vůbec význam díky 800 MHz FSB zvětšovat ramky. Popřípadě jestli v něm vidíte ještě nějaký jiný problém. Předem děkuji za odpovědi 

ta licencia z minuleho notasu je OEM. tzn. je viazana na konkretny hardware toho notasu takze jednak je jej pouzitie na druhom notase nelegalne a ani ti na druhom notase nepojde aktivovat.
na to co si pisal vykonovo staci ale displej kvalitou na pracu s photoshopom moc vhodny nie je. za tu cenu ale notebook s dobrym displejom nenajdes.
na to co si pisal vykonovo staci ale displej kvalitou na pracu s photoshopom moc vhodny nie je. za tu cenu ale notebook s dobrym displejom nenajdes.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Nevím jak to je vlastně s XP, ale to samý jsem dávno udělal já a normálně kód šel přes ověření telefonátem i přes net a vše OK.
Jinak s Thinkpadem chybu neuděláš, ikdyž je to nižší řada.
Jinak s Thinkpadem chybu neuděláš, ikdyž je to nižší řada.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
javak810i píše:Nevím jak to je vlastně s XP, ale to samý jsem dávno udělal já a normálně kód šel přes ověření telefonátem i přes net a vše OK.
pokial si na predchadzajucom notebooku cez MS ani raz pomocou toho produkcneho kluca neaktival tak to prejde (predinstalovane OEM win sa neaktivuju cez MS). stale je to ale porusenie licencnych podmienok takze to si ten win rovno mozes cracknut a budes na tom rovnako.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“