Acer Aspire 5536 - problém s ovladačem na WiFi (Vista 64)

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
JanFogas
občas něco napíše

Acer Aspire 5536 - problém s ovladačem na WiFi (Vista 64)

Příspěvekod JanFogas » 02 úno 2010 18:57

Nazdar. Nadaří se mi rozběhnout WiFi. Neporadil by mi někdo jak ji nainstalovat? Přes Správce zařízení to ovladač nenajde a tan co se dodává na CD, tak se nainstaluje, ale WiFi se mi stejně nehlásí. Zkoušel jsem NB vyměnit za druhý kus, ale totéž, takže HW bych vyloučil.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer Aspire 5536 - problém s ovladačem na WiFi (Vista 64

Příspěvekod stavač » 02 úno 2010 22:10

JanFogas píše:Nazdar. Nadaří se mi rozběhnout WiFi. Neporadil by mi někdo jak ji nainstalovat? Přes Správce zařízení to ovladač nenajde a tan co se dodává na CD, tak se nainstaluje, ale WiFi se mi stejně nehlásí. Zkoušel jsem NB vyměnit za druhý kus, ale totéž, takže HW bych vyloučil.

A istotne si všetky ovladače nainštaloval?, bol si v centru sieti a skušal si sa pripojit trebarz na tlačiareň, ked maš wifi v blizkosti a dojdeš do centra sieti tak daš vyhladat siet a malo by ti ich najst, ked je wifina zapnuta tak by mala svietit,na vypinanie a zapinanie su tlačitka-BT, WWW,EMAIl,WIFI,mechanika, to tlačitko máš nad klavesov F1
tu su ovladače:http://acerfans.ru/drivers/1264-drajjvera-dlja-acer-aspire-5536.html
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „notebooky Acer“