potřebuju poradit.Když pustím notebook,tak sice chce nastartovat,ale nedaří se mu to.Tak jsem si řekla,že udělám reinstal.Jenže,když to dám do Biosu,a chci to spustit z CD,nic se neděje.Tak si myslím,že odešla optická mechanika.Podotýkám,že jsem naprostý laik,takže možná je to úplná blbost.Ale prostě chci novou mechaniku a potřebuju poradit,která interní vypalovačka by mohla být kompatibilní s touhle starou mašinou.Teď je tam CD/DVDW TS-L532U.
Děkuji všem dobrým duším za odpověď.
Acer TravelMate 2410
-
- občas něco napíše
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer TravelMate 2410
renata.bacova píše:potřebuju poradit.Když pustím notebook,tak sice chce nastartovat,ale nedaří se mu to.Tak jsem si řekla,že udělám reinstal.Jenže,když to dám do Biosu,a chci to spustit z CD,nic se neděje.Tak si myslím,že odešla optická mechanika.Podotýkám,že jsem naprostý laik,takže možná je to úplná blbost.Ale prostě chci novou mechaniku a potřebuju poradit,která interní vypalovačka by mohla být kompatibilní s touhle starou mašinou.Teď je tam CD/DVDW TS-L532U.
Děkuji všem dobrým duším za odpověď.

P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk